We raden aan vooraf  te reserveren om teleurstelling te voorkomen.
En vergeet jullie sokjes niet! Deze zijn verplicht binnen Voltkids

0135800007

Spiegeldoolhof

Vanaf € pp
Reserveren Spiegeldoolhof
Is verplicht

Weet jij de uitgang te vinden in dit uitdagende spiegeldoolhof?

Raak de weg niet kwijt in dit 100m² grote doolhof met alleen maar spiegels. Stapje voor stapje, rustig aan want straks zit je met je neus tegen een spiegel aangeplakt!

Het spiegeldoolhof kan best een uitdaging zijn. Als je het haalt ben je of een echte speurneus of het is een 'miracle', of hoe wij het noemen: 'mirrorcle'. Weet jij als eerst te ontsnappen uit het doolhof?

Extra informatie

Onze specials zijn in verband met veiligheid of extra instructie begeleid door het Voltkids animatieteam 'De Buddy's'. Het programma is iedere dag anders. Bij de entree kun je zien wat het programma van de dag is.

Judith de Groot – Familiedag

Ideaal voor een familiedag met kleine kinderen! De kids konden heerlijk spelen en wij konden gezellig borrelen en hadden goed zicht op de kids.

Eelco Smith – Gezinsuitje

We hebben naast het spelen in de indoor speeltuin ook een Kinder Escape Room gespeeld. Ontzettend leuk om te doen en de kinderen vonden het te gek!

Jarige Sophie – Kinderfeest

Wij hebben het ontzettend leuk gehad tijdens het kinderfeest van onze dochter. De combinatie tussen de speeltuin en de vele activiteiten maakte het uniek!

Basisschool de Vlinder – Schoolfeest

Wij hebben een onbezorgde dag vol vertier voor de kids gehad! Het was genieten, volgend jaar weer!

Veelgestelde vragen

//

Zitten er extra kosten verbonden aan deze special?

Nee, al onze specials zitten bij de entreeprijs inbegrepen.

//

Kan ik op elk gewenst moment gebruik maken van het spiegeldoolhof?

Bij de entree van Voltkids Adventure is het programma van de dag te zien. Is het rustig? Vraag dan aan een medewerker naar de mogelijkheden. Zij denken graag mee over jullie wensen!

//

Mogen de ouders en/of begeleiders mee in het spiegeldoolhof?

Ja zeker, er gaat altijd een buddy mee als begeleiding maar de ouders en/of begeleiders zijn altijd welkom ook mee te gaan in het spiegeldoolhof.