Achtergrondvorm

Het leukste kinderfeestje bij Voltkids in Tilburg

Wil je een onvergetelijk kinderfeestje organiseren in Tilburg? Zoek niet verder! Bij Voltkids ben je aan het juiste adres voor een avontuurlijk feest dat de kinderen nog lang zullen herinneren. Onze speciaal samengestelde arrangementen zorgen voor een dag vol plezier, spanning en onvergetelijke momenten. Bij Voltkids vinden we het belangrijk om een kinderfeestje op maat aan te bieden. We hebben daarom verschillende arrangementen, maar mocht jouw ideale arrangement er niet tussen staan. Heb je liever een andere volgorde of een andere combinatie. Neem dan gerust contact met ons op, en we maken met plezier een programma op maat.

Achtergrondvorm

Arrangementen Kinderfeestje

 
Kids Party
Arrangement

Voltkids Party

€ 11,00 per persoon
1x Dagentree binnenspeeltuin
1x Zakje Nibbit Chips
1x Raket Ijsje
Onbeperkt Ranja
1x kleinigheidje voor de jarige
 
Super Party Kids
Arrangement

Voltkids Super Party

€ 16,00 per persoon
Dagentree binnenspeeltuin
1x Activiteit naar keuze
1x Zakje Nibbit chips
1x Raket ijsje
Onbeperkt ranja
Cadeautje voor de jarige
 
Mega Party Kids
Arrangement

Voltkids Mega Party

€ 21,00 per persoon
2x Activiteit naar keuze
Dagentree binnenspeeltuin
1x Zakje Nibbit Chips
1x Softijsje
Onbeperkt ranja
cadeautje voor de jarige
 
Voltkids kinderfeestje
Arrangement

Voltkids Ultra Party

€ 26,00 per persoon
Dagentree binnenspeeltuin
3x Activiteit naar keuze
1x Zakje Nibbit chips
1x Softijsje
onbeperkt ranja
cadeautje voor de jarige
 
Get the party started Arrangement
Arrangement

Get The Party Started

€ 27,50 per persoon
1x Lasergame
1x Activiteit naar keuze
1x Friet met snack
Ijscoupe bosvruchten voor de jarige
2x Consumptiemunt
 
De Tovertuin en Entree Voltkids
Arrangement

De Tovertuin + Entree Voltkids

€ 19,00 per persoon
1x Dagentree binnenspeeltuin
1x Kids escape room ‘De Tovertuin’
 
kinderfeestje
Arrangement

De Snoepkast + Entree Voltkids

€ 19,00 per persoon
1x Dagentree binnenspeeltuin
1x Kids escape room ‘De Snoepkast’
Achtergrondvorm

Ontdek onze diverse arrangementen voor kinderfeestjes in Tilburg

Nemen jullie het graag tegen elkaar op tijdens het karten, of ben je op zoek naar iets meer spanning tijdens het lasergamen of zie je het helemaal zitten om samen met vriendjes en vriendinnetje de hele dag rond te rennen in onze indoor speelparadijs van maar liefst 2000m², boordevol thematisch plezier? Wij hebben voor ieder wat wils. Onze arrangementen zijn volledig aanpasbaar en zorgen voor een uniek, origineel en daarmee uitstekend voor een leuk kinderfeestje.

Vier je kinderfeestje bij Voltkids in Brabant

Wil je het perfecte kinderfeestje organiseren voor je kind? Bij Voltkids garanderen we een dag vol feest en plezier! Je hoeft je geen zorgen te maken over het weer, want met een kinderfeestje in onze binnenspeeltuin n zit je altijd goed. De kinderen beleven een onvergetelijke tijd in onze binnenspeeltuin. En wist je dat je het feest ook kunt uitbreiden met nog meer activiteiten? Binnen verschillende arrangementen zijn er ook extra activiteiten inbegrepen zoals karten, lasergamen of een escaperoom.

Waarom kiezen voor Voltkids Adventure voor je kinderfeestje?

Voltkids Adventure staat bekend als dé locatie voor kinderfeestjes in Tilburg en omgeving. Met een breed scala aan speeltoestellen, glijbanen, ballenbakken en meer, is er altijd iets te beleven voor jonge avonturiers. Onze indoor faciliteiten zijn niet alleen veilig en schoon, maar bieden ook genoeg ruimte voor kinderen om vrij te spelen en plezier te hebben.

Een uniek indoor kinderfeestje in Brabant

Als een van de meest geliefde indoor speeltuinen in Brabant, staan wij garant voor een professionele en gastvrije service. Onze toegewijde medewerkers zorgen ervoor dat elk kinderfeestje soepel verloopt, met aandacht voor detail en veiligheid. Ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven in een omgeving die speciaal is ontworpen voor hun plezier en comfort.

Reserveer jouw kinderfeestje bij Voltkids Adventure

Ben je klaar om jouw kinderen een onvergetelijk feestje te bezorgen in Tilburg, Brabant? Reserveer vandaag nog bij Voltkids Adventure en ontdek waarom wij de nummer één keuze zijn voor indoor kinderfeestjes in de regio. Bekijk onze beschikbare data en arrangementen online, en laat ons jou helpen bij het plannen van een feest dat perfect past bij jouw wensen.