Kinderfeestje Tilburg

Wie jarig is verdient een feestje! Bij Voltkids vind je leuke kinderfeestje Tilburg. Een verjaardagsfeestje bij Voltkids heeft ieder een eigen thema, zo is er een heus prins en prinsessenfeestje of een kasteel feest voor de echte ridders. Tijdens het kinderfeestje Tilburg mag je met al je vrienden en vriendinnetjes spelen in het klimkasteel van Voltkids. Binnen Voltkids zijn er zo geheten specials. Dit zijn speciale attracties waar je tijdens een kinderfeestje Tilburg net zo goed gebruik van kunt maken. Deze specials worden alleen extra goed begeleid door onze buddy's, want veiligheid voor de kinderen vinden wij bij Voltkids vanzelfsprekend erg belangrijk. Voorbeelden van zulke specials zijn:

  • De draaimolen
  • De Adventure klimwand
  • Het Volt theater
  • En nog veel meer! We gaan niet alles verklappen

Ook de vortex tunnel en het spiegeldoolhof behoren tot de specials. Deze specials zijn echter tegen een kleine vergoeding toegankelijk. De kaartjes voor de vortex tunnel en het spiegeldoolhof zijn verkrijgbaar aan de kassa. Sinds juli 2017 is er met buiten minigolf weer een nieuwe special bijgekomen. In de toekomst komen er ongetwijfeld nog nieuwe attracties bij. Zodat het nog leuker is om je kinderfeestje Tilburg bij Voltkids te vieren!

Lekkere trek?

Tijdens het kinderfeestje Tilburg kun je van al dat spelen best wel eens trek krijgen. Daarom zitten er verschillend per kinderfeestje Tilburg ook eten en drinken in het aanbod. Zo zitten er bij veel kinderfeestje Tilburg een zakje chips, ijsje en drinken. Ook is het mogelijk om bij de kassa voor € 3,30 een drinkbeker te kopen. Daarmee kunnen de kinderen onbeperkt ranja halen. U kunt zelf bepalen welk verjaardagsfeestje het beste bij u past. Hier vindt u uw kinderfeestje Tilburg.

Upgrades bij uw kinderfeestje Tilburg

Los van alle speelmogelijkheden bij Voltkids kunt u ook upgrades bij uw kinderfeestje Tilburg bijboeken. Bij deze upgrades kunt u kiezen uit alle activiteiten bij De Voltage. Zo kunt u bijvoorbeeld karten, lasergamen, bowlen, paintballen en nog veel meer bij De Voltage. U kunt uw verjaardagsfeestje dus zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Alle activiteiten bij De Voltage kunt u vinden op de pagina activiteiten

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!