Kom lasergamen in de grootste gethematiseerde lasergame area van Noord-Brabant

In de grootste gethematiseerde area van Noord-Brabant is lasergamen een beleving!

Dit speelveld bestaat uit meerdere verdiepingen, rook- en lichteffecten en wij maken gebruik van het allernieuwste EVO-6 systeem. Vind de ideale schuttersplekken, werk samen met het team en gebruik de obstakels om dekking te zoeken. De ideale activiteit voor een spannende en competitieve avond uit. De speler en het team met de hoogste score kronen zich tot winnaar!

Boeken bij De Voltage

Let op

Voor deze activiteit dient iemand van 18+ te tekenen voor het eigen risico voor het gehele gezelschap!

Voor het lasergame hanteren wij een minimale lengte van 1,10 meter.

Extra informatie

Als jullie gezelschap uit meer dan 18 personen bestaat is deze activiteit uiteraard nog steeds mogelijk! Neem dan telefonisch contact met ons op.

Achtergrondvorm

Lasergamen kinderfeestje

Is er iemand jarig en wil je graag een origineel kinderfeestje organiseren? Vier dan het ultieme kinderfeestje vol spanning tijdens het lasergamen. Met een lasergamen kinderfeestje kunnen de kinderen gewapend met laserguns de spannende gethematiseerde area betreden. Verstoppen achter obstakels, strategieën bedenken en proberen de infraroodstralen van tegenstanders te ontwijken zijn de ideale ingrediënten voor een geslaagd kinderfeestje! Onze ervaren begeleiders zorgen voor een veilige en opwindende spelervaring, terwijl ouders kunnen ontspannen en genieten van het feest.

Lasergamen met kinderen in Tilburg

Bij Voltkids combineren we plezier en avontuur om een onvergetelijke lasergame-ervaring te bieden voor kinderen van alle leeftijden. Onze speciaal ontworpen lasergame area is perfect voor kinderfeestjes, groepsuitjes of gewoon een spannend avontuur met vrienden. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde lasergamer, bij Voltkids staat plezier en veiligheid altijd voorop. Plan vandaag nog jouw lasergame-avontuur bij Voltkids en maak je klaar voor een onvergetelijke potje lasergamen voor kinderen!

Veilig lasergamen bij Voltkids

Bij Voltkids staat veiligheid altijd voorop. Onze professionele begeleiders zorgen ervoor dat alle kinderen voorzien zijn van de juiste uitrusting en duidelijke instructies krijgen voordat ze het lasergame-avontuur beginnen. Ouders kunnen met een gerust hart ontspannen terwijl hun kinderen genieten van het lasergamen. Onze kindvriendelijke omgeving en ervaren team zorgen voor een onvergetelijke ervaring waarbij plezier en veiligheid hand in hand gaan. Kom langs bij Voltkids voor een lasergame-ervaring die je kinderen niet snel zullen vergeten!

Veelgestelde vragen