Kinder Re-Ball; Ervaar de actie en spanning met je vrienden/vriendinnen!

Is een spel vol actie en spanning echt iets voor jou en je vriendjes en/of vriendinnetjes? Dan is Kinder Re-ball echt iets voor jullie. Schuilen achter de verschillende obstakels in het veld en zo je vijand in het vizier krijgen. Ga op je vijand af en schiet ze raak.
Dit spel word gespeeld met rubberen kogels in plaats van verf kogels. Één spel Kinder Re-ball duurt ongeveer 60 minuten, dit is inclusief de instructie en het omkleden.
Bij Kinder Re-ball wordt er gespeeld met wapens die op veerkracht werken in plaats van luchtdruk.

Boek je deze activiteit via De Voltage? Dan speel je enkel met je eigen gezelschap. Boek je deze activiteit via een arrangement bij Voltkids? Dan kan het zijn dat er een ander feestje bij jullie groep geplaatst wordt. Wel houden wij uiteraard rekening met de leeftijden van beide groepen.

Boek bij De Voltage

Let op

Voor deze activiteit dient iemand van 18+ te tekenen voor het eigen risico en onze algemene voorwaarde voor het gehele gezelschap!

Extra informatie

Met meer dan 18 personen? Dan kunnen we jullie gezelschap verdelen over meerdere sessies. Neem telefonisch contact op voor meer informatie.

Achtergrondvorm

Paintballen voor kinderen: Een veilige en spannende avontuurlijke activiteit

Paintballen is niet alleen een populaire activiteit onder volwassenen, maar ook steeds meer kinderen vinden plezier en avontuur in deze spannende sport. Bij Voltkids Adventure bieden we een speciale variant aan die bekend staat als Re-Ball Kids Paintball 2.0. Dit is een kindvriendelijke versie van paintball, waarbij de nadruk ligt op veiligheid, plezier en teamwork. In deze tekst ontdek je alles wat je moet weten over paintballen voor kinderen bij Voltkids Adventure.

Wat is Re-Ball Kids Paintball 2.0?

Re-Ball Kids Paintball 2.0 is ontworpen met de veiligheid van kinderen als prioriteit. In plaats van traditionele verfballetjes worden er bij Re-Ball gebruik gemaakt van rubberen ballen. Deze ballen zijn herbruikbaar, wat niet alleen duurzamer is, maar ook zorgt voor een veiligere speelervaring zonder de rommel van verf. Kinderen kunnen genieten van alle opwinding en strategie van paintball, zonder de mogelijke risico’s die bij traditionele paintball komen kijken.

Paintballen bij Voltkids Adventure

Bij Voltkids Adventure creëren we een omgeving waarin kinderen veilig kunnen genieten van paintball. Onze professionele begeleiders zijn goed getraind in het waarborgen van veiligheid en het begeleiden van spelers doorheen het spel. We bieden een goed onderhouden speelveld met obstakels en schuilplaatsen die de spelervaring nog spannender maken. Elk spel wordt zorgvuldig begeleid om ervoor te zorgen dat kinderen zich comfortabel voelen en plezier hebben tijdens het spelen.

Een uniek paintball kinderfeestje bij Voltkids Adventure

Organiseer een onvergetelijk paintball kinderfeestje bij Voltkids Adventure! Onze Re-Ball Kids Paintball 2.0 biedt de perfecte combinatie van spanning, plezier en veiligheid voor jonge avonturiers. Ideaal voor verjaardagsfeestjes en speciale gelegenheden, dit kindvriendelijke paintballspel maakt gebruik van rubberen ballen voor maximale veiligheid en minimale rommel. Onze ervaren begeleiders zorgen ervoor dat elk kind zich comfortabel voelt en plezier beleeft op ons goed onderhouden speelveld, vol spannende obstakels en schuilplaatsen. Vier je volgende kinderfeestje bij Voltkids Adventure en bezorg je kinderen een dag vol actie en teamwork!

Reserveer je avontuur bij Voltkids Adventure

Ben je klaar om je kinderen een onvergetelijke paintballdag te bezorgen? Reserveer dan nu bij Voltkids Adventure en laat ze kennismaken met Re-Ball Kids Paintball 2.0. Ontdek waarom steeds meer kinderen enthousiast zijn over deze opwindende activiteit die plezier, teamwork en veiligheid combineert. Neem contact met ons op voor meer informatie of om je spel te plannen.