Karting met Kinderen bij Voltkids

Ontdek de ultieme kartingervaring voor kinderen bij Voltkids! Onze indoor kartbaan biedt spannende familieheats waar jong en oud samen kunnen genieten van snelheid en adrenaline. Speciaal ontworpen voor kinderen, bieden wij een veilige en stimulerende omgeving waarin plezier centraal staat. Met moderne karts en uitdagende circuits is Voltkids de perfecte keuze voor een dag vol actie en avontuur. Willen jullie graag de snelheid ervaren van onze karts? Rijden over de fly-over en door de bochten scheuren? Dat kan. In een Familieheat rijden jullie met andere kinderen en groepsleden in een samengestelde heat, de ideale eerste ervaringen met karten. Misschien zet een van jullie wel de snelste rondetijd neer! Een familieheat karten is de perfecte activiteit voor de familie of een kinderfeestje!

Boeken bij De Voltage

Let op

Voor het karten is de minimale lengte 1.35 meter verplicht.

Voor deze activiteit dient iemand van 18+ te tekenen voor het eigen risico en onze algemene voorwaarde voor het gehele gezelschap!

Extra informatie
  • Onder de 14 jaar? Familieheat.
  • Maximaal 12 rijders.
  • Aangepast rijtempo.
Achtergrondvorm

Kinderfeestje Karten bij Voltkids

Geef je kind het beste verjaardagsfeestje ooit met een kartingfeestje bij Voltkids! Onze feestarrangementen zijn speciaal samengesteld om kinderen en hun vrienden een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Vanaf het moment dat ze de helm opzetten tot aan het moment dat ze over de finish racen, is er bij Voltkids plezier en opwinding gegarandeerd. Reserveer nu en laat je kind zijn of haar verjaardag vieren als een echte coureur!

Tijdens deze dag staat alles in het teken van spelen en het vieren van de kinderverjaardag. Een kinderfeestje kan namelijk alles behalve saai zijn, maar juist bruisen van energie. Daarom is karten bij de Voltkids een gegarandeerd succes voor de kids. Bij Voltkids draait alles om het bieden van een veilige en opwindende kartervaring voor kinderen van alle leeftijden. Onze karts zijn speciaal ontworpen met de veiligheid van jonge racers in gedachten, met verstelbare stoelen en snelheidsbeperkingen om ervoor te zorgen dat ze zich comfortabel en beschermd voelen tijdens het racen.

Karten met kinderen, hoe groot moet je zijn?

Karten is een populaire motorsport die geschikt is voor alle leeftijden. Bij het plannen van een karten met kinderen is het belangrijk om rekening te houden met de lengtevereisten om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en comfortabel kan deelnemen aan de activiteit. Bij ons geldt een minimale lengte van 1.35 meter voor het karten. Dit zorgt ervoor dat de karts veilig kunnen worden bediend en dat de kinderen voldoende controle hebben over hun voertuigen tijdens het racen. Bovendien vereisen we dat een volwassene van 18 jaar of ouder tekent voor het eigen risico en onze algemene voorwaarden voor het hele gezelschap. Als je kinderen onder de 14 jaar hebt, bieden we speciale familieheats aan, waarbij het rijtempo wordt aangepast om aan hun vaardigheidsniveau te voldoen. Met een maximum van 12 rijders per heat zorgen we ervoor dat elk kind de aandacht krijgt die ze verdienen en dat iedereen een geweldige tijd heeft op de kartbaan!

Waarom kiezen voor indoor karten bij Voltkids?

Voltkids biedt meer dan alleen karting. Het is een complete familiebestemming waar plezier en gezelligheid samenkomen. Onze faciliteiten zijn modern en comfortabel, perfect voor een dagje uit met het gezin. Met een gezellige sfeer en professionele begeleiding maken we van elk bezoek een onvergetelijke ervaring. Kom langs en ontdek waarom Voltkids dé plek is voor indoor karten met kinderen.

Ga samen met de kinderen karten bij Voltkids

Klaar om te racen? Reserveer vandaag nog jouw plek voor een spannende dag karting bij Voltkids. Bekijk onze arrangementen en tarieven online en bereid je voor op een dag vol snelheid en opwinding. Of je nu komt voor een familie-uitje, een kinderfeestje of gewoon voor wat plezier, bij Voltkids vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde dag uit. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze beschikbare pakketten en speciale aanbiedingen voor kinderfeestjes. Bereid je voor op een dag vol snelheid, plezier en energie.

Veelgestelde vragen

  • Voor de activiteit Karten hanteren wij een minimale leeftijd van 8 jaar of ouder. Alle kinderen onder de 14 jaar rijden altijd in een familieheat. Voor deelname aan activiteiten van De Voltage dient er een handtekening door iemand van 18 jaar of ouder voor de algemene voorwaarden waaronder het eigen risico gezet te worden. Dit mag 1 persoon doen voor de groep echter dient deze dan wel fysiek aanwezig te zijn bij de Voltage.
  • Voor het Karten is de minimale lengte 1,35 meter verplicht. Vanaf 1,35 tot 1,50 meter rijd je in een kinderkart en vanaf 1,50 meter rijd je in een volwassenkart. Ben je nog te klein? Dan is de Double Kart wellicht iets voor jullie!
  • Om ervoor te zorgen dat elke rijder een zo’n goed en leuk mogelijke ervaring heeft met het karten bieden wij naast de reguliere kartheat een familieheat aan. Ben jij jonger dan 14 jaar dan zal jij deelnemen in deze heat, samen met jouw ouders – of begeleiders en andere kinderen. Alle racers die deelnemen aan de familieheat dienen zich aan te passen aan de snelheid van de kinderen om zo bij te dragen aan een positieve ervaring. Let op dat je bij het online reserveren de activiteit familieheat kiest.
  • Nee, het is niet dat je standaard met alleen je eigen gezelschap kart. Er kunnen maximaal 12 personen tegelijkertijd deelnemen aan een familieheat. Mocht je met alleen je eigen gezelschap willen rijden dan kun je voor een exclusieve heat kiezen. De kosten hiervan bedragen €210,- per heat, hierbij koop je alle beschikbare plekken op.
  • Eén kartheat duurt 10 minuten. Indien je meerdere kartheats boekt zitten er tussen deze heats pauzes, het is dus niet zo dat als je 2 kartheats hebt geboekt dat je dan 20 minuten aan een stuk door rijdt. Het is vanwege veiligheid en logistiek niet mogelijk 2 heats direct achter elkaar te rijden.
  • Veiligheid is erg belangrijk bij De Voltage. Naast dat onze karts CE-gekeurd zijn en voldoen aan al de nieuwste veiligheidsvoorzieningen zoals een driepuntsgordel en rolbeugels, ontvang je als rijder een helm, een brandvrije jas (optioneel) en neksteun (optioneel). Tevens krijg je een uitgebreide veiligheidsinstructie en zijn onze ervaren baan Marshalls te allen tijde aanwezig tijdens jouw heat. Het is eenieder verboden een kart te besturen na zodanig gebruik van alcoholhoudende en/of verdovende middelen. Tevens is het niet toegestaan om met open schoenen te karten, wij raden het aan om stevige schoenen te dragen. Daarnaast adviseren wij mensen met medische klachten goed te overwegen of het deelnemen aan deze activiteit verantwoord is. Voor deelname aan de activiteiten van De Voltage dient er ook een handtekening door iemand van 18 jaar of ouder voor de algemene voorwaarden waaronder het eigen risico gezet te worden.
  • Ja, dat is zeker mogelijk. Indien de kinderen onder de 14 jaar zijn rijden jullie allemaal in een familieheat. Indien de kinderen 14 jaar of ouder zijn rijden jullie allemaal samen in een reguliere kartheat.