Achtergrondvorm

Het tofste speelparadijs voor jong en oud

Hi! Voltkids Adventure hier, het tofste speelparadijs voor jong; maar stiekem ook voor oud! Ik ben het jongere broertje van De Voltage – Indoor Entertainment in Tilburg. Voltkids Adventure is geboren in 2016. Voltkids Adventure geeft je toegang tot 2000m² gethematiseerde indoor speelplezier. Bij Voltkids vind je alles wat je nodig hebt voor een dag vol spanning en beleving onder één dak.

Een groot klimkasteel vol met touwbrug parcoursen, een ballenbak, XXL-slides, kiddyrace, een rodelbaan, bouwblokken en een spider tower. Verder biedt Voltkids knutselworkshops aan tijdens de Kidsacademy en een aantal specials zoals het spiegeldoolhof en de Vortex-tunnel en nog veel meer!
Je kunt ook gebruik maken van de arrangementen die wij aanbieden bij Voltkids, deze zijn vaak in combinatie met activiteiten bij mijn grote broer De Voltage. Dan kun je tussen het spelen door karten, lasergamen, bowlen en nog vele andere activiteiten doen.

Veel informatie staat op onze site, mocht je nog andere vragen en/of wensen hebben kun je altijd contact met ons opnemen dat kijken we samen naar de mogelijkheden om er een te gekke dag van te maken!