Bowlen met Kinderen bij Voltkids Adventure

Welkom bij Voltkids Adventure, dé ultieme bestemming voor avontuurlijk plezier voor kinderen in Tilburg en omgeving. Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jouw kinderen? Zoek niet verder! Bij Voltkids Adventure bieden we een onvergetelijke bowlenervaring die perfect is afgestemd op jonge enthousiastelingen. Onze kindvriendelijke bowlingbaan garandeert plezier voor het hele gezin, met kleurrijke ambiance, spannende uitdagingen en een sfeer die bruist van energie.

Waar wacht je nog op? Kom naar De Voltage en beleef een avond vol plezier, avontuur en Cubaanse vibes!

Boek bij De Voltage

Let op

Je boekt per baan. 1 sessie bowlen duurt 55 minuten.

Er kunnen per baan maximaal 6 personen plaats nemen.

De Voltage beschikt over 6 banen, 4 banen in Cubaanse stijl en 2 Adventure banen. De Adventure banen zijn een stukje korter. Maar dat mag de pret niet drukken!

Extra informatie

Als jullie gezelschap uit meer dan 6 personen bestaat is deze activiteit uiteraard nog steeds mogelijk! Reserveer meerdere banen of neem telefonisch contact met ons op.

Achtergrondvorm

Een bowlingbaan speciaal voor kids

Voltkids Adventure is trots op het bieden van een ongeëvenaarde bowlingervaring voor kinderen. Onze speciaal ontworpen bowlingbaan is uitgerust met lichtgewicht ballen, kortere banen en bumpers om het spel toegankelijk en leuk te maken voor jonge bowlers. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers staan klaar om te helpen, ervoor te zorgen dat de kinderen een geweldige tijd hebben terwijl ze hun bowling vaardigheden laten zien.

Kom bowlen met je kinderen bij Voltkids

Bij Voltkids Adventure draait alles om het bieden van een unieke en betoverende ervaring voor jonge gasten. Onze bowlingbaan is niet zomaar een plek om te bowlen, maar een levendige speelomgeving die de verbeelding van kinderen prikkelt. Hier kunnen ze plezier hebben, nieuwe vrienden maken en hun vaardigheden ontwikkelen, allemaal terwijl ze genieten van een gezonde dosis competitie en vermaak. Onze faciliteiten zijn zorgvuldig ontworpen met de veiligheid van kinderen in gedachten, zodat ouders met een gerust hart kunnen ontspannen terwijl de kleintjes zich uitleven. Kortom, bij Voltkids Adventure draait alles om plezier, veiligheid en onvergetelijke herinneringen voor het hele gezin.

Bowlen tijdens een kinderfeestje?

Op zoek naar een unieke activiteit voor het volgende kinderfeestje? Voltkids Adventure heeft het perfecte arrangement voor een onvergetelijke feestervaring! Onze bowlingbaan biedt een opwindende en kindvriendelijke omgeving waar jonge gasten kunnen genieten van een gezonde dosis competitie en vermaak. Bekijk onze speciale arrangementen voor kinderfeestjes en plan een feest dat zowel leuk als memorabel zal zijn. Laat de kinderen stralen terwijl ze genieten van het bowlen en feestvieren bij Voltkids Adventure!

Kom langs en beleef het zelf!

Wacht niet langer en plan vandaag nog een bezoek aan Voltkids Adventure voor een onvergetelijke bowlsessie met jouw kinderen. Neem contact met ons op om te reserveren of voor meer informatie. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons speelparadijs vol avontuur en plezier!

Veelgestelde vragen