Achtergrondvorm
 
escape room kinderen

Kids escape room ‘De Snoepkast’

€ 14,00 per persoon
 
escape room voltkids

Kids escape room ‘De Tovertuin’

€ 14,00 per persoon

Escape Room voor kinderen bij Voltkids Adventure

Duik in een wereld vol avontuur en mysterie met onze kindvriendelijke Escape Room, exclusief bij Voltkids Adventure. Terwijl er talloze opties zijn voor volwassenen om te genieten van het raadselachtige plezier van escape rooms, bieden wij nu een unieke ervaring op maat gemaakt voor jonge avonturiers. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een gezinsuitje of gewoon een spannend avontuur met vrienden, onze Escape Room voor kinderen belooft opwinding, plezier en onvergetelijke momenten voor alle deelnemers.

Kraak de code in een van de kids escape rooms

Samen met een volwassen begeleider worden kinderen ondergedompeld in een kamer vol uitdagende puzzels en raadsels die hun creativiteit en probleemoplossend vermogen testen. Zodra de deur achter hen sluit, begint de race tegen de klok. Maar met teamwork en slim denken is er voldoende tijd om de code te kraken en te ontsnappen aan de mysterieuze kamer.

Let op

Kids escape room ‘De Snoepkast’:
Adviesleeftijd 4 tot en met 6 jaar.

Kids escape room ‘De Tovertuin’:
Adviesleeftijd 7 tot en met 12 jaar.

Extra informatie

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de Kids escape rooms:

Minimaal 4 kids + 1 volwassene (18+)
Maximaal 6 kids + 1 volwassene (18+)

Volwassenen zijn gratis als begeleider, deze hoef je niet op te geven in de reservering.

Achtergrondvorm

45 zenuwslopende minuten..

Binnen deze 45 zenuwslopende minuten worden jij en je gezelschap uitgedaagd om samen te werken, puzzels op te lossen en de juiste beslissingen te nemen om te ontsnappen uit onze Escape Room. Elk raadsel dat je oplost brengt je dichter bij de vrijheid, terwijl de klok genadeloos doortikt. De spanning stijgt terwijl jullie elke aanwijzing nauwkeurig onderzoeken en elke puzzel ontrafelen. Durven jullie de uitdaging aan te gaan en te bewijzen dat jullie de ultieme ontsnappingskunstenaars zijn? Kom langs en ontdek het zelf!

Boek een Escape Room speciaal voor kinderen

Of je nu deelneemt aan een kinderfeestje of gewoon op zoek bent naar een spannend avontuur, onze Escape Rooms voor kinderen biedt een unieke en boeiende ervaring die gegarandeerd voor urenlang plezier zorgt. Neem vandaag nog contact met ons op om je avontuur te plannen en reserveer jouw plek in deze opwindende escapade!