We raden aan vooraf  te reserveren om teleurstelling te voorkomen.
En vergeet jullie sokjes niet! Deze zijn verplicht binnen Voltkids

0135800007

Klimkasteel

Vanaf € pp
Reserveren Klimkasteel
Is verplicht

Klim en klauter tot boven in de top!

Klim en klauter tot je niet meer hoger kan! Klim je weer terug of ga je vliegensvlug over een van de vele glijbanen weer naar beneden? Roetsj 😁

Het klimkasteel van Voltkids lijkt wel een eindeloos doolhof van paden en wegen. Tussen al het klimmen en klauteren door stuit je soms op een obstakel. Wat dacht je van de touwbrug? Op grote hoogte boven de grond. Kom jij het hele klimkasteel door? Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar Voltkids en ga de uitdaging aan!

Extra informatie

Let op! In verband met veiligheid mag je het klimkasteel betreden vanaf 4 jaar.

Uiteraard is het hele klimkasteel goed beveiligd. Door het hele klimkasteel zijn extra netten. Ook zijn er door het hele klimkasteel veel matten en stootkussens zodat de kinderen zacht neerkomen. Bij Voltkids staat veiligheid namelijk op nummer 1. Ook heb je vanaf verschillende terrassen goed overzicht over het klimkasteel, zo kun je de kinderen goed in de gaten houden.

Basisschool de Vlinder – Schoolfeest

Wij hebben een onbezorgde dag vol vertier voor de kids gehad! Het was genieten, volgend jaar weer!

Eelco Smith – Gezinsuitje

We hebben naast het spelen in de indoor speeltuin ook een Kinder Escape Room gespeeld. Ontzettend leuk om te doen en de kinderen vonden het te gek!

Judith de Groot – Familiedag

Ideaal voor een familiedag met kleine kinderen! De kids konden heerlijk spelen en wij konden gezellig borrelen en hadden goed zicht op de kids.

Jarige Sophie – Kinderfeest

Wij hebben het ontzettend leuk gehad tijdens het kinderfeest van onze dochter. De combinatie tussen de speeltuin en de vele activiteiten maakte het uniek!

Veelgestelde vragen