Binnenspeeltuin Voltkids Adventure!

Betreed de wereld van Voltkids Adventure en ontdek een uitgestrekt indoor speelparadijs van maar liefst 2000m², boordevol thematisch plezier! Laat je verrassen door ons indrukwekkende klimkasteel met uitdagende touwbrugparcoursen, een ballenbak, Ballenblasters, XXL-glijbanen, Kiddy Race, een spannende rodelbaan en een Spider Tower.

Maar dat is nog niet alles! Nadat je de uitdagingen van het klimkasteel in de binnenspeeltuin hebt overwonnen, wacht er nog een wereld vol speelplezier op je! Ontdek onze multi-sport- en bounce area, waar je jezelf kunt uitdagen met diverse sportieve activiteiten, of laat je vermaken door onze arcade games, die garant staan voor urenlang vermaak.

Let op

Sokken dragen = verplicht.

Extra informatie

We raden aan om vooraf te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Per betalend kind hebben 2 begeleiders (18+) gratis entree.

Achtergrondvorm

Inclusief onderstaande activiteiten

 
Vortex tunnel

Vortex Tunnel

Inbegrepen bij binnenspeeltuin
 
Voltje's Spiegeldoolhof

Voltje’s Spiegeldoolhof

Inbegrepen bij binnenspeeltuin
 
Speurtocht Voltkids

Speurtocht

inbegrepen bij binnenspeeltuin
 
Volt theater

Het Volt Theater

inbegrepen bij binnenspeeltuin
Achtergrondvorm

Activiteiten bij Voltkids

Naast ons reguliere aanbod hebben we ook enkele unieke specials die je nergens anders vindt. Stap bijvoorbeeld in de draaimolen voor een nostalgisch ritje, verlies jezelf in het betoverende Voltje’s Spiegeldoolhof, trotseer de krachten van de Vortex tunnel of ga op avontuur met onze leuke speurtocht. En als je nog meer plezier wilt, neem dan zeker een kijkje in ons theater, waar je kunt genieten van spannende voorstellingen die de verbeelding van jong en oud prikkelen. Vergeet vooral niet om een bezoek te brengen aan de mysterieuze grot van Voltor de Draak, waar de meest fantastische avonturen wachten! Je kan de Binnenspeeltuin ook gemakkelijk combineren met onze andere activiteiten met onze diverse arrangementen.

Bij de leukste Binnenspeeltuin in Brabant streven we ernaar om onvergetelijke momenten van plezier te creëren voor alle bezoekers. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en beleef het avontuur van je leven in onze binnenspeeltuin!

Boek hier!

Betaalbaar speelplezier voor jong en oud

Geniet de hele dag van avontuur en plezier in de binnenspeeltuin van Voltkids, en dat allemaal voor een betaalbaar tarief! Voor slechts €9,00 krijg je toegang tot alle attracties van onze binnenspeeltuin. Of je nu wilt klimmen en klauteren in ons klimkasteel, de weg wilt vinden in onze spiegeldoolhof, of je verwonderen in onze vortex tunnel, bij Voltkids is er voor ieder wat wils. We denken ook aan onze allerkleinste bezoekers en zorgen ervoor dat iedereen een onvergetelijke (mid)dag beleeft. Kinderen dienen vergezeld te worden door begeleiders, en daarom krijgen twee begeleiders per kind altijd gratis toegang. Ouders en begeleiders kunnen vervolgens ontspannen genieten van onze zitgelegenheden en ons uitgebreide aanbod in ons horecagedeelte.

Veiligheid bij binnenspeeltuin Voltkids in Tilburg

Bij Voltkids Adventure streven we niet alleen naar plezier, maar ook naar veiligheid en comfort voor al onze bezoekers. Onze binnenspeeltuin is ontworpen met de hoogste veiligheidsnormen in gedachten, zodat ouders met een gerust hart kunnen ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven. Denk er daarbij aan dat alle kinderen verplicht sokken moeten dragen. Dit met oog op de hygiëne en veiligheid van de kinderen. Bovendien bieden we een gezellige en gastvrije omgeving waar families samen kunnen komen en herinneringen kunnen maken. Dus kom langs en ervaar de magie van Voltkids Adventure!

Veelgestelde vragen