We raden aan vooraf  te reserveren om teleurstelling te voorkomen.
En vergeet jullie sokjes niet! Deze zijn verplicht binnen Voltkids

0135800007

Karten – Familieheat

Vanaf € 16.50 pp
Reserveren Karten – Familieheat
Is verplicht
Is verplicht
16.50 pp
€16.50 (Prijs pp)
Selecteer1 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

LET OP! een familieheat is speciaal voor groepen met kinderen onder de 14 jaar!

 

 

Ervaar een race net als Mario Kart!

Met de snelle Sodi karts scheur jij over het 450 meter lange kartbaan. Met snelheden tot wel 50 km/h vlieg jij over de fly-over en scheur jij met de karts door één van de spannende bochtencombinaties.

Rijd net als Mario de snelste ronde en win van jouw racegenoten! Een activiteit om niet snel te vergeten!

Extra informatie

De racer dient een minimaal 1,35 meter te zijn. Bij De Voltage zijn er twee verschillende heats: Familieheats voor kinderen tot 14 jaar inclusief hun ouders- en begeleiders en volwassenheats vanaf 14 jaar.

Zijn er kinderen onder de 14 jaar bij? Dan dien je de activiteit familieheat te kiezen om een online reservering te plaatsen.

Eelco Smith – Gezinsuitje

We hebben naast het spelen in de indoor speeltuin ook een Kinder Escape Room gespeeld. Ontzettend leuk om te doen en de kinderen vonden het te gek!

Basisschool de Vlinder – Schoolfeest

Wij hebben een onbezorgde dag vol vertier voor de kids gehad! Het was genieten, volgend jaar weer!

Judith de Groot – Familiedag

Ideaal voor een familiedag met kleine kinderen! De kids konden heerlijk spelen en wij konden gezellig borrelen en hadden goed zicht op de kids.

Jarige Sophie – Kinderfeest

Wij hebben het ontzettend leuk gehad tijdens het kinderfeest van onze dochter. De combinatie tussen de speeltuin en de vele activiteiten maakte het uniek!

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet je zijn om aan deze activiteit deel te nemen?

Voor de activiteit Karten hanteren wij een minimale leeftijd van 8 jaar of ouder. Alle kinderen onder de 14 jaar rijden altijd in een familieheat.

//

Wat is de minimale lengte voor deze activiteit?

Voor het Karten is de minimale lengte 1,35 meter verplicht. Vanaf 1,35 tot 1,50 meter rijd je in een kinderkart en vanaf 1,50 meter rijd je in een volwassenkart.

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Nee, het is niet dat je standaard met alleen je eigen gezelschap kart. Er kunnen maximaal 12 personen tegelijkertijd deelnemen aan een familie-kartheat. Mocht je met alleen je eigen gezelschap willen rijden dan kun je voor een exclusieve heat kiezen. De kosten hiervan bedragen €198,- per heat, hierbij koop je alle beschikbare plekken op.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Eén kartheat duurt 10 minuten. Indien je meerdere kartheats boekt zitten er tussen deze heats pauzes, het is dus niet zo dat als je 2 kartheats hebt geboekt dat je dan 20 minuten aan een stuk door rijdt.

//

Wat doen jullie aan de veiligheid?

Veiligheid is erg belangrijk bij De Voltage. Naast dat onze kart CE-gekeurd zijn en voldoen aan al de nieuwste veiligheidsvoorzieningen zoals een driepuntsgordel en rolbeugels, ontvang je als rijder een helm, een brandvrije jas (optioneel) en neksteun (optioneel). Tevens krijg je een uitgebreide veiligheidsinstructie en zijn onze ervaren baan Marshalls ten alle tijden aanwezig tijdens jouw heat. Het is één ieder verboden een kart te besturen na zodanig gebruik van alcoholhoudende- en/of verdovende middelen. Tevens is het niet toegestaan om met open schoenen te karten, wij raden het aan om stevige schoenen te dragen. Daarnaast adviseren wij mensen met medische klachten goed te overwegen of het deelnemen aan deze activiteit verantwoord is. Voor deelname aan de activiteiten van De Voltage dient er ook een handtekening door iemand van 18 jaar of ouder voor de algemene voorwaarden waaronder het eigen risico gezet te worden.

//

Kan ik tegelijk met mijn kinderen rijden?

Ja, dat is zeker mogelijk. Indien de kinderen onder de 14 jaar zijn rijden jullie allemaal in een familieheat. Indien de kinderen boven de 14 jaar zijn rijden jullie allemaal samen in een reguliere kartheat.

//

Wat is een familieheat?

Om ervoor te zorgen dat elke rijder een zo’n goed en leuk mogelijke ervaring heeft met het karten bieden wij naast de reguliere kartheat een familieheat aan. Ben jij jonger dan 14 jaar dan zal jij deelnemen in deze heat, samen met jouw ouders – of begeleiders en andere kinderen. Alle racers die deelnemen aan de familieheat dienen zich aan te passen aan de snelheid van de kinderen om zo bij te dragen aan een positieve ervaring. Het reserveren hiervoor kan online (famileheat) telefonisch, per chat of e-mail.

//

Let op!

Het is een ieder verboden aan de activiteit karten deel te nemen na zodanig gebruik van alcoholhoudende drank en/of verdovende middelen.