We raden aan vooraf  te reserveren om teleurstelling te voorkomen.
En vergeet jullie sokjes niet! Deze zijn verplicht binnen Voltkids

0135800007

Lasergame

Vanaf € 11 pp
Reserveren Lasergame
Is verplicht
Is verplicht
11 pp
€11 (Prijs pp)
Selecteer2 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

LET OP! Boekt u online? Lees de veelgestelde vragen, zo voorkomt u verassingen

Kom lasergamen in de grootste gethematiseerde lasergame area van Noord-Brabant!

In de grootste gethematiseerde area van Noord-Brabant is lasergamen een beleving! Dit speelveld bestaat uit meerdere verdiepingen, rook- en lichteffecten en wij maken gebruik van het allernieuwste EVO-6 systeem. Vind de ideale schuttersplekken, werk samen met het team en gebruik de obstakels om dekking te zoeken. De ideale activiteit voor een spannend en competitief uitje.

De speler en het team met de hoogste score kronen zich tot winnaar!

Eelco Smith – Gezinsuitje

We hebben naast het spelen in de indoor speeltuin ook een Kinder Escape Room gespeeld. Ontzettend leuk om te doen en de kinderen vonden het te gek!

Jarige Sophie – Kinderfeest

Wij hebben het ontzettend leuk gehad tijdens het kinderfeest van onze dochter. De combinatie tussen de speeltuin en de vele activiteiten maakte het uniek!

Judith de Groot – Familiedag

Ideaal voor een familiedag met kleine kinderen! De kids konden heerlijk spelen en wij konden gezellig borrelen en hadden goed zicht op de kids.

Basisschool de Vlinder – Schoolfeest

Wij hebben een onbezorgde dag vol vertier voor de kids gehad! Het was genieten, volgend jaar weer!

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet je zijn om aan deze activiteit deel te nemen?

Voor de activiteit Lasergame hanteren wij een minimale leeftijd van 6 jaar. Dit omdat de lasergame area als spannend ervaren kan worden.

//

Wat is de minimale lengte voor deze activiteit?

Voor het lasergamen is de minimale lengte van 1,10 meter verplicht. Voor de kleine spelers hebben we een schouderkussen om het dragen van het pak wat makkelijker te maken!

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Dat is mogelijk, Lasergame is namelijk een open activiteit. Er kunnen tegelijkertijd 18 spelers deelnemen aan een sessie. Mocht je een sessie exclusief willen afnemen dan kan dat, de kosten hiervan bedragen €189,- per sessie, hierbij koop je de 18 plekken op.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Eén Lasergame sessie duurt 12 minuten. Indien je meerdere sessies boekt zitten er tussen deze sessies pauzes, het is dus niet zo als je 2 lasergamesessies hebt geboekt dat je dan 24 minuten aan een stuk aan het spelen bent.

//

Spelen mijn kinderen enkel met andere kinderen?

Dat proberen wij wel altijd op voorhand mogelijk te maken. Helaas kunnen wij dit nooit garanderen, Lasergame is geen exclusieve activiteit en heeft een open-capaciteit van 18 deelnemers.

//

Wat voor kleding kan ik het beste aandoen bij de activiteit Lasergame?

Lasergame bij De Voltage is een actieve beleving, wij adviseren daarom om comfortabele kleding te dragen en om gympen aan te doen.