We raden aan vooraf  te reserveren om teleurstelling te voorkomen.
En vergeet jullie sokjes niet! Deze zijn verplicht binnen Voltkids

0135800007

Arrangementen

Selecteer activiteit
Selecteer aub een activiteit
Datum is verplicht
p.p

De tofste kinderfeesten van Nederland!

Is er iemand jarig? Dan is het tijd voor een feestje! Vier een betoverend kinderfeestje met een van de vele arrangementen die Voltkids Adventure biedt. Ook schoolreisjes kunnen met een arrangement bij Voltkids terecht.

Alle arrangementen geven toegang tot het indoor speelparadijs van Voltkids en onbeperkt ranja voor de kids. Ook hoort er, afhankelijk van uw gekozen arrangement, een zakje Nibbit chips en een ijsje bij de arrangementen. Daarnaast heb je keuze uit tientallen activiteiten zoals kids escape rooms, karten, lasergame, bowlen, re-ball en nog veel meer. Deze upgrades zijn ook los bij te boeken.

Wie jarig is trakteert niet! Want wij trakteren de jarige met een klein geschenkje naar keuze bij vertrek.

En speciaal voor de ouders en/of begeleiders; bij Voltkids is er gratis WIFI en een Grand Café voorzien van alle luxe waardoor werken en een leuke dag voor de kids prima te combineren valt. En oh ja, parkeren kan gratis voor de deur! Ook niet geheel onbelangrijk 😉

 

Food and drinks

Bij veel arrangementen zit al wat eten en drinken inbegrepen maar alle arrangementen kunnen uitgebreid worden met nog veel meer lekkers! Voltkids Adventure heeft namelijk een uitgebreide keuze aan food and drinks. In de buffetlaan kun je gemakkelijk wat eten en drinken halen om vervolgens op een gezellige plek in het speelparadijs van te genieten. Liever een geheel verzorgde maaltijd? Kies dan voor een van onze andere mogelijkheden, van een lunch tot aan een uitgebreid diner. Voltkids bereid en verzorgt dit met liefde, speciaal voor jullie!

Jullie uitje op maat

Voltkids Adventure ligt gelegen naast De Voltage – Indoor Entertainment. De Voltage is het grootste indoor entertainment centrum van Nederland. Je kunt bij ons deelnemen aan meer dan 50 verschillende activiteiten, allen in zeer sfeervolle thematisch ingerichte ruimtes. Overigens bieden wij 5 verschillende cafés en restaurants waar je terecht kunt voor food and drinks. Bij Voltkids Adventure en De Voltage willen wij graag een uitje naar ieders wens verzorgen. Wij bieden diverse arrangementen voor veel verschillende gelegenheden. Staat jouw ideale arrangement er niet tussen of liever een andere combinatie of volgorde? Neem gerust contact met ons op via info@devoltage.nl of bel naar 013-5800007 voor een uitje op maat. Voor gezelschappen van 2 tot 2000 personen bieden wij alles onder 1 dak aan.

 

 

Judith de Groot – Familiedag

Ideaal voor een familiedag met kleine kinderen! De kids konden heerlijk spelen en wij konden gezellig borrelen en hadden goed zicht op de kids.

Jarige Sophie – Kinderfeest

Wij hebben het ontzettend leuk gehad tijdens het kinderfeest van onze dochter. De combinatie tussen de speeltuin en de vele activiteiten maakte het uniek!

Basisschool de Vlinder – Schoolfeest

Wij hebben een onbezorgde dag vol vertier voor de kids gehad! Het was genieten, volgend jaar weer!

Eelco Smith – Gezinsuitje

We hebben naast het spelen in de indoor speeltuin ook een Kinder Escape Room gespeeld. Ontzettend leuk om te doen en de kinderen vonden het te gek!