Werken bij

Assistent-Leidinggevende Voltkids - Besluitvaardigheid en enthousiasme gezocht!

Ben jij op zoek naar een gezellige en uitdagende baan en ben jij dol op lachende kinderen? Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en resultaatgerichte assistent-leidinggevende voor Voltkids.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Samen met de manager bespreek jij het rooster en de aankomende dag door. Vandaag weten weer veel kinderen gekleed als prinses of ridder ons speelparadijs te vinden! Jij kan als geen ander de kinderen vermaken en weet goed in te spelen op de verschillende leeftijden. Jij biedt op een enthousiaste en spontane manier horeca aan, aan onze gasten. Entertainment en gastvrijheid zijn kwaliteiten die jij beheerst. Doordat jij extrovert bent en een echte kindervriend bent weet jij de ouders en kinderen telkens weer een fijn gevoel te bezorgen.

Wat heb jij te bieden als assistent-leidinggevende?

Je hebt ervaring of affiniteit met horeca en entertainment. Flexibel, gastgericht en enthousiast zijn eigenschappen die jij als medewerker en kindervriend ten volste bezit. Je bent communicatief vaardig en houdt van gezelligheid. Tevens weet jij als geen ander wat er nodig is om de werknemers te motiveren en denk jij in oplossingen, nooit in problemen. Jij bent daadkrachtig en resultaatgericht. Ben je geïnteresseerd in de functie of heb je vragen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar kevin@devoltage.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Office- en Salesmedewerker- Vrolijkheid en enthousiasme gezocht!

Zoek jij een uitdaging waarbij commerciële vaardigheden en gastvrijheid hand in hand gaan met elkaar? Stop dan met zoeken, wij hebben de perfecte baan voor jou.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Vandaag komen er diverse grote gezelschappen genieten van een actief en verzorgd dagje uit! Naast het voortraject ben jij ook vandaag het eerste aanspreekpunt voor de diverse contactpersonen en gezelschappen. Jij verwerkt aanvragen en biedt de helpende hand bij het creëren van het perfecte dagje uit. Jij onderhoudt de relaties met diverse opdrachtgevers, leveranciers en nevenbedrijven. Of het nu om e-mailing, telefonie of mondelinge conversaties gaat, door jouw spontaniteit en kennis van het bedrijf weet jij als geen ander hoe jij moet inspelen op de wensen van onze gasten. De gasten ontvangen wij voor een dagprogramma waarbij gecombineerde diners en feestavonden meer regel zijn dan uitzondering. Dit betekend dat de werkzaamheden ook plaatsvinden in de weekenden en avonden.

Wat heb jij te bieden als Office- en Sales medewerker?

Je hebt ervaring met office- en sales werkzaamheden en hebt affiniteit met de leisure. flexibel, gastgericht, stressbestendig en commercieel zijn eigenschappen die jij ten volste bezit. Je bent communicatief vaardig en staat sterk in jouw schoenen. Ben je geïnteresseerd in de functie of heb je vragen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar kevin@devoltage.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Voltkids medewerker - Op zoek naar spontane collega's!

Ben jij op zoek naar een leuke en gezellige bijbaan voor ons nieuw speelparadijs? Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste en gastgerichte collega's voor onze kinderspeeltuin Voltkids.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Vandaag weten weer veel kinderen gekleed als prinses of ridder ons speelparadijs te vinden! Jij kan als geen ander de kinderen vermaken en weet goed in te spelen op de verschillende leeftijden. Jij biedt op een enthousiaste en spontane manier horeca aan, aan onze gasten. Entertainment en gastvrijheid zijn kwaliteiten die jij beheerst. Doordat jij extrovert bent en een echte kindervriend bent weet jij de ouders en kinderen telkens weer een fijn gevoel te bezorgen.

Wat heb jij te bieden als horeca/entertainment medewerker?

Je hebt ervaring of affiniteit met horeca en entertainment. Flexibel, gastgericht en enthousiast zijn eigenschappen die jij als medewerker en kindervriend ten volste bezit. Je bent communicatief vaardig en houdt van gezelligheid.

Ben je geïnteresseerd in de functie of heb je vragen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar kevin@devoltage.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Horecamedewerker - Op dit moment zijn wij voor De Voltage Indoor Entertainment op zoek naar horeca toppers!

Ben jij op zoek naar een leuke en gezellige bijbaan in de horeca? Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste en gastgerichte werknemers voor onze horeca afdeling binnen De Voltage.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Bij binnenkomst bespreek je het scenario met de horecamanager, het draaiboek voor deze drukke maar gezellige dag! Vandaag ben jij het visitekaartje van het bedrijf en biedt jij op een enthousiaste en spontane manier horeca aan aan onze gasten. Van bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten tot kinderfeesten, jij weet precies hoe jij het mensen naar de zin kunt maken. Doordat jij extrovert bent en het horecabloed in je zit verleen jij op perfecte wijze gastvrijheid richting onze gasten. Tevens begeleidt jij met je gezellige collega’s in de avond de eetshift voor de vele groepen personen welke genieten van één van de velen buffetten binnen ons bedrijf. Na deze drukke maar gezellige werkdag praat jij onder het genot van een drankje nog even na met je collega’s van de diverse afdelingen.

Wat heb jij te bieden als horeca medewerker?

Je hebt ervaring en affiniteit met horeca en bent minimaal 1 dag beschikbaar in het weekend. Flexibel, gastgericht, enthousiast en oplossingsgericht zijn eigenschappen die jij als medewerker ten volste bezit. Je bent communicatief vaardig en houdt van gezelligheid. Ben je geïnteresseerd in de functie of heb je vragen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar kevin@devoltage.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Activiteitenbegeleider – Ben jij de gemotiveerde en gastvrije topper die wij zoeken?

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Ook deze dag is het weer lekker druk bij De Voltage! Op je scenario, het draaiboek voor die dag, zie je dat je bij diverse activiteiten bent ingedeeld en ook een variëteit aan verschillende vrijgezellenfeesten, kinderfeesten en bedrijfsfeesten dient te begeleiden bij de activiteiten. Van reball, sumoworstelen tot botsautovoetbal en escaperooms, vandaag ben jij de gangmaker voor menig gast binnen ons bedrijf. Naast veiligheid en gastvrijheid is plezier in het werk belangrijk binnen De Voltage. Jij bent niet bang om grote groepen mensen te instrueren maar weet ook op een spontane en sportieve manier hoe jij de desbetreffende activiteit als een gastheer begeleidt. In de avond help jij mee op de kartbaan tijdens een Endurance Race voor 150 personen. Na deze succesvolle en drukke werkdag wordt er door al jouw collega’s van de diverse afdelingen binnen De Voltage geëvalueerd hoe de dag verliep, dit uiteraard wel met een Spa Goud in de hand.

Wat heb jij te bieden als activiteiten medewerker? Je hebt ervaring of affiniteit met horeca en het begeleiden van groepen en bent beschikbaar in het weekend. Flexibel, gastvrij, gemotiveerd en oplossingsgericht zijn kenmerken die jij als medewerker ten volste bezit. Je bent communicatief vaardig en houdt van gezelligheid. Ben je geïnteresseerd in de functie of heb je vragen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar kevin@devoltage.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Open sollicititatie?

Een open sollicitatie voor een andere functie mag natuurlijk ook altijd, wellicht kan je ons overtuigen dat wij niet zonder jou kunnen! Mail ons op kevin@devoltage.nl

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!