Werken bij

Horecamedewerker - Op dit moment zijn wij voor De Voltage Indoor Entertainment op zoek naar horeca toppers!

Ben jij op zoek naar een leuke en gezellige bijbaan in de horeca? Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste en gastgerichte werknemers voor onze horeca afdeling binnen De Voltage.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Bij binnenkomst bespreek je het scenario met de horecamanager, het draaiboek voor deze drukke maar gezellige dag! Vandaag ben jij het visitekaartje van het bedrijf en biedt jij op een enthousiaste en spontane manier horeca aan aan onze gasten. Van bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten tot kinderfeesten, jij weet precies hoe jij het mensen naar de zin kunt maken. Doordat jij extrovert bent en het horecabloed in je zit verleen jij op perfecte wijze gastvrijheid richting onze gasten. Tevens begeleidt jij met je gezellige collega’s in de avond de eetshift voor de vele groepen personen welke genieten van één van de velen buffetten binnen ons bedrijf. Na deze drukke maar gezellige werkdag praat jij onder het genot van een drankje nog even na met je collega’s van de diverse afdelingen.

Wat heb jij te bieden als horeca medewerker?

Je hebt ervaring en affiniteit met horeca en bent minimaal 1 dag beschikbaar in het weekend. Flexibel, gastgericht, enthousiast en oplossingsgericht zijn eigenschappen die jij als medewerker ten volste bezit. Je bent communicatief vaardig en houdt van gezelligheid. Ben je geïnteresseerd in de functie of heb je vragen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar kevin@devoltage.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Eerste keukenmedewerker – Ben jij stressbestendig en heb jij organisatietalent?

Ben jij op zoek naar een leuke en gezellige baan in de horeca? Wij zijn per direct op zoek naar een flexibele en enthousiaste eerste keukenmedewerker die leiding kan geven aan het team! Het betreft een dienstverband voor 24-32 uur per week.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Bij binnenkomst bespreek je het scenario met de horecamanager, het draaiboek voor deze drukke maar gezellige dag. Vandaag ga jij er weer alles aan doen om te zorgen dat onze gasten even kunnen genieten van een heerlijke hap tijdens het bijkomen van de activiteiten! In de avond genieten de diverse groepen tijdens etenstijd van één van onze buffetten, jij weet dit perfect te coördineren en hebt oog voor detail, het mag ze immers aan niets ontbreken. Doordat jij extrovert bent en het horecabloed in je zit verleen jij op perfecte wijze gastvrijheid richting onze gasten. Jij bent verantwoordelijk voor de keuken en al de processen die daarbij horen. Jij bent non stop bezig om zo efficiënt mogelijk te werken, weet jouw team te motiveren en doet er alles aan om binnen de tijdsnorm bourgondische gerechten op tafel te toveren. Na deze drukke maar gezellige werkdag praat jij onder het genot van een drankje nog even na met je collega’s van de diverse afdelingen.

Wat heb jij te bieden als eerste keukenmedewerker

Je hebt ervaring en affiniteit met horeca en bent beschikbaar in het weekend. Flexibel, gastgericht, enthousiast en oplossingsgericht zijn eigenschappen die jij als medewerker ten volste bezit.

Ben je geïnteresseerd in de functie of heb je vragen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar kevin@devoltage.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Voltkids medewerker – Ben jij de echte kindervriend die wij zoeken?

Ben jij op zoek naar een leuke en gezellige bijbaan voor ons nieuw speelparadijs? Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste en gastgerichte collega's voor onze kinderspeeltuin Voltkids.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Vandaag weten weer veel kinderen gekleed als prinses of ridder ons speelparadijs te vinden! Jij kan als geen ander de kinderen vermaken en weet goed in te spelen op de verschillende leeftijden. Jij biedt op een enthousiaste en spontane manier horeca aan, aan onze gasten. Entertainment en gastvrijheid zijn kwaliteiten die jij beheerst. Doordat jij extrovert bent en een echte kindervriend bent weet jij de ouders en kinderen telkens weer een fijn gevoel te bezorgen.

Wat heb jij te bieden als horeca/entertainment medewerker?

Je hebt ervaring of affiniteit met horeca en entertainment. Flexibel, gastgericht en enthousiast zijn eigenschappen die jij als medewerker en kindervriend ten volste bezit. Je bent communicatief vaardig en houdt van gezelligheid.

Ben je geïnteresseerd in de functie of heb je vragen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar kevin@devoltage.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Activiteitenbegeleider – Ben jij de gemotiveerde en gastvrije topper die wij zoeken?

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Ook deze dag is het weer lekker druk bij De Voltage! Op je scenario, het draaiboek voor die dag, zie je dat je bij diverse activiteiten bent ingedeeld en ook een variëteit aan verschillende vrijgezellenfeesten, kinderfeesten en bedrijfsfeesten dient te begeleiden bij de activiteiten. Van reball, sumoworstelen tot botsautovoetbal en escaperooms, vandaag ben jij de gangmaker voor menig gast binnen ons bedrijf. Naast veiligheid en gastvrijheid is plezier in het werk belangrijk binnen De Voltage. Jij bent niet bang om grote groepen mensen te instrueren maar weet ook op een spontane en sportieve manier hoe jij de desbetreffende activiteit als een gastheer begeleidt. In de avond help jij mee op de kartbaan tijdens een Endurance Race voor 150 personen. Na deze succesvolle en drukke werkdag wordt er door al jouw collega’s van de diverse afdelingen binnen De Voltage geëvalueerd hoe de dag verliep, dit uiteraard wel met een Spa Goud in de hand.

Wat heb jij te bieden als activiteiten medewerker? Je hebt ervaring of affiniteit met horeca en het begeleiden van groepen en bent beschikbaar in het weekend. Flexibel, gastvrij, gemotiveerd en oplossingsgericht zijn kenmerken die jij als medewerker ten volste bezit. Je bent communicatief vaardig en houdt van gezelligheid. Ben je geïnteresseerd in de functie of heb je vragen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar kevin@devoltage.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Open sollicititatie?

Een open sollicitatie voor een andere functie mag natuurlijk ook altijd, wellicht kan je ons overtuigen dat wij niet zonder jou kunnen! Mail ons op kevin@devoltage.nl

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!