Spiegeldoolhof Voltkids

Spiegeldoolhof

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, hoe ben ik nou weer in dit spiegeldoolhof beland? Nou door een kaartje aan de kassa te kopen voor het spiegeldoolhof. Spiegeldoolhof is namelijk een nieuwe special bij Voltkids. Raak niet de weg kwijt in dit 100m² grote spiegeldoolhof. Je wilt natuurlijk niet de hele dag in het spiegeldoolhof ronddwalen maar vast ook op andere plekken spelen. De snelste speurneuzen kunnen met 10 minuten al weer buiten het spiegeldoolhof staan.

Specials bij Voltkids

Super spiegeldoolhof special, shh shh shh, en een special is het zeker. Specials zijn attracties die extra begeleid worden door onze buddy’s. Dit omdat we bij Voltkids vanzelfsprekend veiligheid voor de kids op 1 hebben staan. Andere voorbeelden van specials zijn:

  • De draaimolen
  • Volt theater
  • Adventure klimwand
  • De rest gaan we niet verklappen :-)

Lekker smullen na het spiegeldoolhof

Mocht je nou toch verdwalen in het spiegeldoolhof, of er juist heel snel doorheen zijn, dan kun je bij de buffetlaan rustig op adem komen. Bij de buffetlaan kun je namelijk allerlei lekkers krijgen om weer nieuwe speelenergie te krijgen. Daarnaast kun je bij Voltkids nu voor een eenmalig bedrag van 3,30 een drinkbeker kopen en die vullen met onbeperkt ranja. Gooi deze drinkbeker ook vooral niet weg, de volgende bezoeken aan de Voltkids mag de drinkbeker gewoon mee en kun je de rest van de bezoeken dus ááááltijd onbeperkt ranja drinken!

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!