Voorkom teleurstelling en maak vooraf een reservering.
Het kan voorkomen dat we vol zitten!

0135800007

Touwbrug parcours

Vanaf € pp
Reserveren Touwbrug parcours
Is verplicht

Tussen de kasteeltorens een parcours op grote hoogte afleggen?

Lekker rennen, klimmen en klauteren door het speelkasteel! Ho wacht, opeens een nieuw obstakel voor je neus: de touwbrug. Hoe kom je nou zo'n touwbrug over? Misschien 1 lange sprint of toch iets beheerster te werk gaan?

Met de handen de zijkanten van de touwbrug goed vasthoudend. Rustig voetje voor voetje over de touwbrug, niet naar beneden kijken, voor je het weet ben je al weer halverwege, nog even zwaaien naar beneden? Nog een klein stukje en dan is ook deze touwbrug obstakel overwonnen.

Extra informatie

Let op! De touwbrug parcours bevindt zich in het klimkasteel. In verband met veiligheid mag je het klimkasteel betreden vanaf 4 jaar.

Uiteraard is het hele klimkasteel goed beveiligd. Door het hele klimkasteel zijn extra netten. Ook zijn er door het hele klimkasteel veel matten en stootkussens zodat de kinderen zacht neerkomen. Bij Voltkids staat veiligheid namelijk op nummer 1. Ook heb je vanaf verschillende terrassen goed overzicht over het klimkasteel, zo kun je de kinderen goed in de gaten houden.

Judith de Groot – Familiedag

Ideaal voor een familiedag met kleine kinderen! De kids konden heerlijk spelen en wij konden gezellig borrelen en hadden goed zicht op de kids.

Jarige Sophie – Kinderfeest

Wij hebben het ontzettend leuk gehad tijdens het kinderfeest van onze dochter. De combinatie tussen de speeltuin en de vele activiteiten maakte het uniek!

Basisschool de Vlinder – Schoolfeest

Wij hebben een onbezorgde dag vol vertier voor de kids gehad! Het was genieten, volgend jaar weer!

Eelco Smith – Gezinsuitje

We hebben naast het spelen in de indoor speeltuin ook een Kinder Escape Room gespeeld. Ontzettend leuk om te doen en de kinderen vonden het te gek!