We raden aan vooraf  te reserveren om teleurstelling te voorkomen.
En vergeet jullie sokjes niet! Deze zijn verplicht binnen Voltkids

0135800007

Spider tower

Vanaf € pp
Reserveren Spider tower
Is verplicht

Als een spin door het web op maar liefst 7 meter hoogte?

Als je hoogtevrees hebt dan heb je nu serieus iets te vrezen! Ons klimkasteel is maar liefst 7 meter hoog en de torens nog hoger. Je kunt natuurlijk klimmend weer naar beneden maar ben je op zoek naar nog meer avontuur? Dan moet je de spider tower eens proberen! 😁

Extra informatie

Let op! De spider tower bevindt zich in het klimkasteel. In verband met veiligheid mag je het klimkasteel betreden vanaf 4 jaar.

Uiteraard is het hele klimkasteel goed beveiligd. Door het hele klimkasteel zijn extra netten. Ook zijn er door het hele klimkasteel veel matten en stootkussens zodat de kinderen zacht neerkomen. Bij Voltkids staat veiligheid namelijk op nummer 1. Ook heb je vanaf verschillende terrassen goed overzicht over het klimkasteel, zo kun je de kinderen goed in de gaten houden.

Jarige Sophie – Kinderfeest

Wij hebben het ontzettend leuk gehad tijdens het kinderfeest van onze dochter. De combinatie tussen de speeltuin en de vele activiteiten maakte het uniek!

Basisschool de Vlinder – Schoolfeest

Wij hebben een onbezorgde dag vol vertier voor de kids gehad! Het was genieten, volgend jaar weer!

Eelco Smith – Gezinsuitje

We hebben naast het spelen in de indoor speeltuin ook een Kinder Escape Room gespeeld. Ontzettend leuk om te doen en de kinderen vonden het te gek!

Judith de Groot – Familiedag

Ideaal voor een familiedag met kleine kinderen! De kids konden heerlijk spelen en wij konden gezellig borrelen en hadden goed zicht op de kids.