We raden aan vooraf  te reserveren om teleurstelling te voorkomen.
En vergeet jullie sokjes niet! Deze zijn verplicht binnen Voltkids

0135800007

Rodelbaan

Vanaf € pp
Reserveren Rodelbaan
Is verplicht

Sneeuw of geen sneeuw, rodelen kan hier het hele jaar!

Pak snel een slee en klim de rodelbaan op. Is het jouw beurt? Ga dan met volle vaart van de rodelbaan! Voor je het weet ben je beneden. Wil je nóg sneller dan de vorige keer? Ga dan nog een keer want je kunt zo vaak van de rodelbaan gaan als jij maar wilt!

Extra informatie

Let op! De rodelbaan bevindt zich in het klimkasteel. In verband met veiligheid mag je het klimkasteel betreden vanaf 4 jaar.

Uiteraard is het hele klimkasteel goed beveiligd. Door het hele klimkasteel zijn extra netten. Ook zijn er door het hele klimkasteel veel matten en stootkussens zodat de kinderen zacht neerkomen. Bij Voltkids staat veiligheid namelijk op nummer 1. Ook heb je vanaf verschillende terrassen goed overzicht over het klimkasteel, zo kun je de kinderen goed in de gaten houden.

Jarige Sophie – Kinderfeest

Wij hebben het ontzettend leuk gehad tijdens het kinderfeest van onze dochter. De combinatie tussen de speeltuin en de vele activiteiten maakte het uniek!

Basisschool de Vlinder – Schoolfeest

Wij hebben een onbezorgde dag vol vertier voor de kids gehad! Het was genieten, volgend jaar weer!

Eelco Smith – Gezinsuitje

We hebben naast het spelen in de indoor speeltuin ook een Kinder Escape Room gespeeld. Ontzettend leuk om te doen en de kinderen vonden het te gek!

Judith de Groot – Familiedag

Ideaal voor een familiedag met kleine kinderen! De kids konden heerlijk spelen en wij konden gezellig borrelen en hadden goed zicht op de kids.