We raden aan vooraf  te reserveren om teleurstelling te voorkomen.
En vergeet jullie sokjes niet! Deze zijn verplicht binnen Voltkids

0135800007

Mega slide

Vanaf € pp
Reserveren Mega slide
Is verplicht

Met zijn 4e tegelijk naar beneden glijden?

Lekker rennen door het klimkasteel, sta je opeens bovenaan de mega slide. En niet zomaar een mega slide, bij deze glijbaan kun je met maar liefst 4 vriendjes en vriendinnetjes tegelijk naar beneden. Super leuk om met deze mega slide eens te kijken wie het snelste beneden kan zijn.

Bovenaan de mega slide heb je ook nog eens overzicht over het klimkasteel. Weet jij alle glijbanen te vinden van Voltkids Adventure? De mega slide is namelijk niet de enige glijbaan in het klimkasteel!

Extra informatie

Let op! De mega slide bevindt zich in het klimkasteel. In verband met veiligheid mag je het klimkasteel betreden vanaf 4 jaar.

Uiteraard is het hele klimkasteel goed beveiligd. Door het hele klimkasteel zijn extra netten. Ook zijn er door het hele klimkasteel veel matten en stootkussens zodat de kinderen zacht neerkomen. Bij Voltkids staat veiligheid namelijk op nummer 1. Ook heb je vanaf verschillende terrassen goed overzicht over het klimkasteel, zo kun je de kinderen goed in de gaten houden.

Judith de Groot – Familiedag

Ideaal voor een familiedag met kleine kinderen! De kids konden heerlijk spelen en wij konden gezellig borrelen en hadden goed zicht op de kids.

Jarige Sophie – Kinderfeest

Wij hebben het ontzettend leuk gehad tijdens het kinderfeest van onze dochter. De combinatie tussen de speeltuin en de vele activiteiten maakte het uniek!

Basisschool de Vlinder – Schoolfeest

Wij hebben een onbezorgde dag vol vertier voor de kids gehad! Het was genieten, volgend jaar weer!

Eelco Smith – Gezinsuitje

We hebben naast het spelen in de indoor speeltuin ook een Kinder Escape Room gespeeld. Ontzettend leuk om te doen en de kinderen vonden het te gek!