We raden aan vooraf  te reserveren om teleurstelling te voorkomen.
En vergeet jullie sokjes niet! Deze zijn verplicht binnen Voltkids

0135800007

Kids academy

Vanaf € pp
Reserveren Kids academy
Is verplicht

Knippen, plakken, frutsels en knutsels

Lekker knutselen, welk kind vindt dat nou niet leuk? Bij Voltkids vind je de workshop waar kinderen lekker kunnen knutselen.

Onze buddy's begeleiden al onze workshops van a tot z en als je klaar bent mogen deze mooie creaties natuurlijk mee naar huis!

Extra informatie

Onze specials zijn in verband met veiligheid of extra instructie begeleid door het Voltkids animatieteam 'De Buddy's'. Het programma is iedere dag anders. Bij de entree kun je zien wat het programma van de dag is.

Jarige Sophie – Kinderfeest

Wij hebben het ontzettend leuk gehad tijdens het kinderfeest van onze dochter. De combinatie tussen de speeltuin en de vele activiteiten maakte het uniek!

Judith de Groot – Familiedag

Ideaal voor een familiedag met kleine kinderen! De kids konden heerlijk spelen en wij konden gezellig borrelen en hadden goed zicht op de kids.

Eelco Smith – Gezinsuitje

We hebben naast het spelen in de indoor speeltuin ook een Kinder Escape Room gespeeld. Ontzettend leuk om te doen en de kinderen vonden het te gek!

Basisschool de Vlinder – Schoolfeest

Wij hebben een onbezorgde dag vol vertier voor de kids gehad! Het was genieten, volgend jaar weer!

Veelgestelde vragen

//

Zitten er extra kosten verbonden aan de Kids Academy?

Nee, de workshops zitten bij de entreeprijs inbegrepen.

//

Kan ik op elk gewenst moment gebruik maken van de Kids Academy?

Bij de entree van Voltkids Adventure is het programma van de dag te zien. Is het rustig? Vraag dan aan een medewerker naar de mogelijkheden. Zij denken graag mee over jullie wensen!

//

Mogen de ouders en/of begeleiders mee naar de Kids Academy?

Ja zeker, er gaat altijd een buddy mee als begeleiding maar de ouders en/of begeleiders zijn altijd welkom ook mee te gaan naar de kids academy.