Voorkom teleurstelling en maak vooraf een reservering.
Het kan voorkomen dat Voltkids vol zit!

0135800007

Bouwblokken

Vanaf € pp
Reserveren Bouwblokken
Is verplicht

Ben jij een echte Bob de Bouwer?

Laat de architect in je los! In Denenmarken hebben ze Legoland, maar bij Voltkids Adventure bouwen we ons eigen speelkasteel!

Bij de bouw van het speelparadijs hielden we een aantal bouwblokken over. Die bouwblokken gooien we natuurlijk niet weg, die liggen klaar voor de kids om te spelen en je fantasie op hol te laten slaan. Bij Voltkids ligt een grote stapel bouwblokken waar je van alles mee kunt gaan bouwen. Daar kunnen ervaren bouwers, maar ook minder ervaren bouwers helemaal los gaan.

Let op! De bouwblokken bevinden zich in het klimkasteel. In verband met veiligheid mag je het klimkasteel betreden vanaf 4 jaar.

Uiteraard is het hele klimkasteel goed beveiligd. Door het hele klimkasteel zijn extra netten. Ook zijn er door het hele klimkasteel veel matten en stootkussens zodat de kinderen zacht neerkomen. Bij Voltkids staat veiligheid namelijk op nummer 1. Ook heb je vanaf verschillende terrassen goed overzicht over het klimkasteel, zo kun je de kinderen goed in de gaten houden.

Judith de Groot – Familiedag

Ideaal voor een familiedag met kleine kinderen! De kids konden heerlijk spelen en wij konden gezellig borrelen en hadden goed zicht op de kids.

Jarige Sophie – Kinderfeest

Wij hebben het ontzettend leuk gehad tijdens het kinderfeest van onze dochter. De combinatie tussen de speeltuin en de vele activiteiten maakte het uniek!

Basisschool de Vlinder – Schoolfeest

Wij hebben een onbezorgde dag vol vertier voor de kids gehad! Het was genieten, volgend jaar weer!

Eelco Smith – Gezinsuitje

We hebben naast het spelen in de indoor speeltuin ook een Kinder Escape Room gespeeld. Ontzettend leuk om te doen en de kinderen vonden het te gek!