Speeltuin Tilburg

Voltkids is de nieuwe 2000m² indoor speeltuin Tilburg. In de Voltkids speeltuin Tilburg is een groot klimkasteel. Het klimkasteel, de grote eyecatcher van speeltuin Tilburg, is voorzien van vele speelmogelijkheden voor de kinderen. Zo zijn er meerdere glijbanen, meerdere touwbruggen en andere leuke obstakels voor de kinderen om lekkere te klimmen en te klauteren. Wanneer de kinderen uitgespeeld zijn in het klimkasteel van speeltuin Tilburg, is er nog veel meer te doen! Zo kunnen de kinderen lekker springen op de trampolines van de bounce arena. Of een balletje trappen in de multi sport van speeltuin Tilburg.

Even op adem komen..

Even op adem komen van al dat spelen in speeltuin Tilburg? Dat kan onder andere in het Volt theater tijdens een optreden van Clown Kees. Het Volt theater is overigens een van de specials binnen Voltkids speeltuin Tilburg. Specials zijn de bijzondere attracties binnen speeltuin Tilburg. Deze specials zijn net zo goed voor iedereen toegankelijk, alleen worden deze attracties extra beveiligd door onze buddy’s. Voorbeelden van specials bij Voltkids zijn:

  • Draaimolen
  • Adventure klimwand
  • Kids Academy

At your service!

Verder proberen wij het onze gasten zo prettig mogelijk te maken in speeltuin Tilburg met onze service. Daarom zijn er vele services om een bezoek aan Voltkids speeltuin Tilburg zo aangenaam mogelijk te maken. Een voorbeeld hiervan is het babystation, waar de baby helemaal verzorgd kan worden. Vergeet bij een bezoek ook niet in te loggen op ons wifi, dat scheelt weer een hoop mb’s!

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!