Winkeltje spelen

In deze gezellige winkelstraat kun je winkeltje spelen. Ben je vandaag de dokter? Supermarkt? Of wil je toch liever bij een autogarage aan de gang?😎 Dat is aan jou.

  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

  Spelen in het klimkasteel

  Klimmen, glijden, springen, alles kan in het klimkasteel bij Voltkids. Vind jij je weg door de spider tower? Of ga je liever héééél vaak van de Slide XXL, om natuurlijk te eindigen in de grote ballenbak. Phoe Phoe van al dat rennen en klimmen kun je best wel eens moe worden, dan kun je lekker uitrusten tijdens winkeltje spelen. In de winkelstraat van Voltkids kun je ieder winkeltje spelen, van dokter tot automonteur.

  Specials bij Voltkids

  Winkeltje spelen is dus zeker niet het enige dat er te doen is bij Voltkids. Zo heeft Voltkids ook zogenaamde Specials, zoals de draaimolen en Adventureklimwand. Hier kunnen kinderen ook lekker spelen, alleen worden deze attracties extra goed begeleid door onze buddy's. Onder de Specials vallen ook het spiegel doolhof en de Vortex tunnel, deze zijn, geheel vrijblijvend, tegen een kleine bijdrage te betreden. Het Spiegel doolhof is wel 100m² groot, niet verdwalen dus! :-)

  Buikje weer vol

  Van winkeltje spelen en al die andere attracties zou je best wel een beetje trek kunnen krijgen. Voltkids heeft een uitgebreide menukaart samengesteld voor alle lekkere trek. In de Buffetlaan kun je al het lekkers vinden.

  Vul je reservering aan:

  • Buffetlaan

   € 0,00 p.p.