Touwbrug parcours

Op grote hoogte bungelen de touwbruggen 😲, tussen de kasteeltorens een parcours op grote hoogte. Durf jij de uitdaging aan om over de touwbrug te lopen? Op grote hoogte, maar natuurlijk goed beveiligd.

  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

  Plezier in het speelkasteel

  Lekker rennen, klimmen en klauteren door het speelkasteel! Ho wacht, opeens een nieuw obstakel voor je neus: de touwbrug. Daar moet toch even de tijd voor genomen worden. Hoe kom je nou zo'n touwbrug over? Misschien 1 lange sprint? Of iets beheerster te werk gaan?

  Die touwbrug hangt ook nog eens een stukje boven de grond. Oef, rustig het eerste voetje op de touwbrug zetten dan maar? Met de handen de zijkanten van de touwbrug goed vasthoudend. Rustig voetje voor voetje over de touwbrug, niet naar beneden kijken, voor je het weet ben je al weer halverwege, nog even zwaaien naar papa of mama? Nog een klein stukje en dan is ook deze touwbrug obstakel overwonnen. Super knap dat je aan de andere kant van de touwbrug bent gekomen!

  Specials bij Voltkids

  Vanaf de hoge touwbrug heb je natuurlijk een goed uitzicht over het speelkasteel. Voor een nog beter beeld over wat er allemaal in het speelkasteel te beleven is kunt u het beste kijken op de speelkasteel pagina. Rondom het speelkasteel is er namelijk ook nog een hoop te doen. Naast het speelkasteel zijn er nog Specials. Dit zijn leuke activiteiten, net zo goed voor u beschikbaar, maar met extra begeleiding van onze buddy's. Voorbeelden van Specials zijn de draaimolen, volt theater en.. Nee we gaan niet alles verklappen! De Specials verdienen extra aandacht van onze buddy's om een extra handje te kunnen helpen waar nodig.

  Touwbrug parcours

  In het speelkasteel is een heel touwbrug parcours. Deze touwbrug zal dus niet de enige zijn die je tegen gaat komen. Het parcours gaat vaak van kasteeltoren tot kasteeltoren. Zoals jullie wel weten zijn kasteeltorens erg hoog, dus de touwbrug hangt vaak op grote hoogte boven de grond. Gelukkig is de touwbrug helemaal omringt door extra beveiliging in de vorm van opvangnetten.

  Honger gekregen van dat avontuur op de touwbrug?

  Van dat avontuur zo hoog op de touwbrug zou je best wel eens honger kunnen krijgen. Wellicht wel hele lekkere trek. Dan heeft Voltkids een heerlijk feestmaaltijd . Een super lekker feestmenu met frietjes, snacks, drinken en een toetje. Dat maakt de dag natuurlijk helemaal compleet. Of lekker op krachten komen met een gezond feestmenu bestaande uit onder andere een lekker ciabatta broodje gezond.

  Vul je reservering aan:

  • Volt Kids Feestmenu

   € 5,50 p.p.
  • Verantwoord Volt menu

   € 4,50 p.p.