Spider Tower

Als je hoogtevrees hebt dan heb je nu serieus iets te vrezen! Ons klimkasteel is maar liefst 7 meter hoog en de torens nog hoger. Je kunt natuurlijk klimmend weer naar beneden maar ben je op zoek naar nog meer avontuur? Dan moet je de spider-tower maar eens proberen! 😁

  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

  Ontdek de Spider Tower van Voltkids

  Als je dacht dat de Touwbrug al een uitdaging was, dan heb je de Spider Tower nog niet gezien! De Spider Tower reikt tot wel 7 meter hoog en is daarmee een echte eyecatcher binnen het Speelkasteel. Het is natuurlijk al super knap wanneer je helemaal naar boven hebt weten te klimmen. Daar is al super veel lef voor nodig. Dan zou het haast een teleurstelling zijn als de weg naar beneden super eenvoudig zou zijn. Dat is dan ook zeker niet zo, de Spider Tower is nog een ware uitdaging.

  Veiligheid bij Voltkids

  Uiteraard staat veiligheid bij Voltkids op nummer 1. Het hele Speelkasteel is voorzien van veiligheidsmaatregelen in de vorm van netten, afrastering, bescherming. Ook de Spider Tower is voorzien van de nodige veiligheidsmaatregelen.

  Ga jij het avontuur aan?

  De Spider Tower is zoals gezegd 7 meter hoog. De Spider Tower is voor kinderen met hoogtevrees een serieuze uitdaging, maar wel een perfecte manier om van deze angst af te komen. Bij de Spider Tower ben je namelijk volledig beschermd en zo kun je stapje voor stapje je angst overwinnen. Dat zou natuurlijk extreem knap zijn! Het is namelijk helemaal niet gek dat je een beetje angst hebt, dat heeft iedereen wel. Ga dit avontuur aan en klim via deze serieuze uitdaging naar beneden. Daar staan papa en mama natuurlijk te klappen vanwege deze knappe prestatie!

  Honger gekregen van de Spider Tower?

  De Spider Tower overwonnen? Dat vraagt om een beloning! Misschien wil je het wel vieren met een feestmaaltijd ? Lekker frietjes, snacks, drinken en een toetje! Of ga je voor een gezond feestmenu om weer op krachten te komen voor nog een Spider Tower?

  Vul je reservering aan:

  • Volt Kids Feestmenu

   € 5,50 p.p.
  • Verantwoord Volt menu

   € 4,50 p.p.