Slide XXL

Een mega snelle wokkel glijbaan! Bijna 7 meter lang! Pas op dat je niet duizelig wordt 😵

  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

  Een echte glijbaan xxl in het speelkasteel

  Wat is er nou leuker dan van de glijbaan? Wij zouden het niet weten! Bij de Voltkids is er een glijbaan xxl van wel 7 meter lang! Dit is niet zomaar een glijbaan xxl het is ook nog eens een wokkel glijbaan. Dit is een glijbaan xxl die helemaal rond gaat. Lekker roetsjen van deze gave glijbaan xxl. Een kinderspeelparadijs is natuurlijk niet compleet zonder glijbaan xxl. Met deze glijbaan xxl komt uw kind zo bij de bouwblokken terecht. Dit is tevens ook bij het lounge gedeelte van het speelkasteel. U kunt als vader of moeder dus lekker genieten terwijl uw kind van de glijbaan xxl gaat.

  Een gloednieuw speelkasteel

  In een gloednieuw speelkasteel mag een glijbaan xxl natuurlijk niet ontbreken. Lekker klimmen en klauteren door het kinderspeelparadijs en dan ook nog eens van een 7 meter lange glijbaan. En dan nog een rondje? Plezier is onbeperkt, dus uw kind kan onbeperkt vaak van de glijbaan xxl! Maar naast de glijbaan xxl kan u kind natuurlijk ook onbeperkt vaak door het touwbrug parcours, spider tower, rollerbaan.

  Honger gekregen van al dat gespeel?

  Zo veel rennen, springen, klauteren en lachen zorgt natuurlijk voor hongerige maagjes. Daarom heeft Voltkids ook mogelijkheden om lekker te eten. Bekijk hier alle mogelijkheden voor eten en drinken.