Rodelbaan

Roetsj sleetje rijden kan hier het hel jaar. Pak een slee, neem hem mee, he dat rijmt 😊… Glijden over de rodelbaan met grote vaart naar beneden.

  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

  Een echte rodelbaan bij de Voltkids

  Weer of geen weer, sneeuw of geen sneeuw, bij Voltkids kun je altijd van de rodelbaan. Pak snel een sleetje en klim de rodelbaan op. Is het jouw beurt? Ga dan maar snel met je sleetje de rodelbaan op! Nog even wachten, ben je er klaar voor? Handjes los en gaan! Met volle vaart de rodelbaan af roetsjen. Voor je het weet ben je al weer beneden aan de rodelbaan. Gelukkig kun je oneindig vaak van de rodelbaan gaan.

  Samen van de rodelbaan

  Misschien vind je het nog een beetje eng? Dan mag papa of mama natuurlijk even helpen. Wellicht wil papa of mama ook wel mee van de rodelbaan. Zij kennen vast ook nog wel dat gevoel van vroeger. Lekker met volle vaart samen van de roddelbaan.

  Ontdek het hele speelkasteel

  De rodelbaan is natuurlijk niet het enige wat er te doen is in het Speelkasteel van Voltkids. In het speelkasteel vind je natuurlijk ook het Klimkasteel met de touwbrug en spider tower. Dit is lang niet alles, voor alle leuke dingen op, in of rondom het speelkasteel kun je kijken op de pagina van de speeltuin.

  Honger gekregen van de rodelbaan?

  Wellicht honger gekregen van al dat roetsjen van de roddelbaan? Daar heeft Voltkids ook wel een oplossing voor. Voltkids heeft namelijk een echte feestmaaltijd voor de lekkerbekken. Met deze feestmaaltijd krijg je lekkere frietjes, snacks, drinken en een heerlijk toetje. Voor de grote honger kunt u ook kiezen voor steengrillen . Bij steengrillen zitten vele verschillende soorten vlees en verschillende bijgerechten. Zo kunt u gezellig uitgebreid eten.

  Vul je reservering aan:

  • Volt Kids Feestmenu

   € 5,50 p.p.
  • Verantwoord Volt menu

   € 4,50 p.p.