Pamperland

Ze zijn klein maar denken zelf vaak dat ze al heel wat aankunnen. Nou laat maar eens zien dan! In dit klim en klauter parcours kunnen ze hun gang gaan. Alles lekker zacht en veilig over onder en over alles heen kruipen of misschien wel de eerste stappen maken. Echt “Grote” kinderen zijn hier niet te vinden. Peuters zijn de baas! Dus tot ca. 4 jaar kunnen ze hier op avontuur.

  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

  Ontdekken in het pamperland

  Ook de kleinste kinderen willen van jongs af aan al lekker spelen. Daarom is er speciaal voor kinderen tot ca. 4 jaar het pamperland. In dit pamperland kunnen de kleinste kinderen al lekker klimmen en klauteren over een parcours. Pamperland is leuk en leerzaam voor de kinderen.

  Veiligheid op nummer 1 bij Voltkids

  Uiteraard is pamperland goed beveiligd. Door het hele pamperland zijn extra netten. Zo kan uw kind in het pamperland echt niks overkomen. Ook zijn er door het hele pamperland veel matten en stootkussens zodat uw kind altijd zacht neerkomt. Bij Voltkids staat veiligheid namelijk op nummer 1. Ook heeft u vanaf verschillende terrassen goed overzicht over het pamperland. Zo kunt u altijd uw kind goed in de gaten houden.

  Een van deze terrassen is van het Grand Café. In dit café kunt u rustig werken onder het genot van een kopje koffie. Daarnaast heeft u dus goed zicht op alles wat er in het speelkasteel gebeurd. Voor alle voordelen van werken bij het Grand Café van Voltkids kunt u kijken op Grand Cafe Tilburg.

  Honger gekregen van al het gespeel?

  Van al het spelen in pamperland zou je best wel eens honger kunnen krijgen. Wellicht wel hele lekkere trek. Dan heeft Voltkids een heerlijk feestmaaltijd . Een super lekker feestmenu met frietjes, snacks, drinken en een toetje. Dat maakt de dag natuurlijk helemaal compleet. Of lekker op krachten komen met een gezond feestmenu bestaande uit onder andere een lekker ciabatta broodje gezond.