Multi Sport

Voetbal, basketbal, zwaardvechten of toch een potje schaken. Alles wat met sport te maken heeft kan je doen in deze Multi Sport Zone. 😁

  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

  De leukste sporten met uw kind

  Wat is er nou leuker dan sporten met uw kind? Bij multi sport tilburg van Voltkids kunt u zowat alle denkbare sporten wel doen. Uiteraard kunt u bij de multi sport tilburg lekker voetballen met uw kind. Ontdekt u een potentiële Messi in de multi sport tilburg? Ook verschillende andere balsporten zijn bij de multi sport tilburg van Voltkids te doen. Misschien bent u wel de LeBron James tijdens een potje basketbal in de multi sport tilburg. Wilt u het iets rustiger aan doen fysiek? Dan kunt u ook de leukste denksporten doen bij de multi sport tilburg. Wat dacht u van een lekker potje schaken? Dat is leuk en leerzaam voor uw kind.

  Tijd voor een lunchbreak?

  Van al dat sporten heeft u wellicht wel dorst of honger gekregen. Voor de lekkere trek heeft Voltkids voor u een echte feestmaaltijd . Een feestmaaltijd met frietjes, snacks, drinken en een lekker toetje! Wilt u nou werken terwijl uw kind de rest van het speelkasteel ontdekt? Dat kan ook bij Voltkids, hier is namelijk een heus Grand Café. Werken terwijl uw kind lekker aan het spelen is, bekijk alle voordelen van Grand Cafe Tilburg.

  Ontdek de Specials bij Voltkids

  Met de buikjes vol kan er natuurlijk gewoon verder gespeeld worden. Nog genoeg te zien en te beleven bij Voltkids. Naast de multi sport tilburg zijn er bijvoorbeeld nog Specials. Dit zijn leuke activiteiten, net zo goed voor u beschikbaar, maar met extra begeleiding van onze buddy's. Voorbeelden van Specials zijn de Draaimolen, Volt theater en.. Nee we gaan niet alles verklappen! De Specials verdienen extra aandacht van onze buddy's om een extra handje te kunnen helpen waar nodig.