Mega Slide

Druk drukker drukst... Iedereen heeft het tegenwoordig maar druk, druk, druk :-) Ook de kids in het speekasteel ontkomen er niet aan! Klimmen, racen, trampolinespringen, in de draaimolen, rollerbaan, voetballen, te veel om op te noemen. Dus geen tijd om stil te staan! Daarom maar liefst 4 superglijbanen naast elkaar! Lang wachten hoeft dus niet.

  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

  Samen van de mega slide

  Lekker rennen door het speelkasteel, sta je opeens bovenaan de mega slide. En niet zomaar een mega slide, bij deze glijbaan kun je met 4 tegelijk naar beneden. Super leuk om met deze mega slide eens te kijken wie het snelste beneden kan zijn. 3..2..1.. en handjes los! Wie heeft er gewonnen? Bovenaan de mega slide heb je ook nog eens overzicht over het speelkasteel. Weet jij al waar je hierna gaat spelen? De mega slide is niet de enige glijbaan in het speelkasteel. Alle leuke speelmogelijkheden van het speelkasteel vind je op de pagina van de speeltuin.

  Veiligheid op nummer 1 bij Voltkids

  Uiteraard is het hele klimkasteel goed beveiligd. Door het hele klimkasteel zijn extra netten. Zo kan uw kind in het klimkasteel echt niks overkomen. Ook zijn er door het hele klimkasteel veel matten en stootkussens zodat uw kind altijd zacht neerkomt. Bij Voltkids staat veiligheid namelijk op nummer 1. Ook heeft u vanaf verschillende terrassen goed overzicht over het klimkasteel. Zo kunt u altijd uw kind goed in de gaten houden.

  Honger gekregen van al het gespeel?

  Van al dat glijden van de mega slide zou je best wel eens honger kunnen krijgen. Wellicht wel hele lekkere trek. Dan heeft Voltkids een heerlijk feestmaaltijd . Een super lekker feestmenu met frietjes, snacks, drinken en een toetje. Dat maakt de dag natuurlijk helemaal compleet. Of lekker op krachten komen met een gezond feestmenu bestaande uit onder andere een lekker ciabatta broodje gezond.

  U kan werken, zij kunnen spelen

  Voltkids wilt er ook voor zorgen dat werkende ouders nog vaker bij hun kind kunnen zijn. Daarom is het mogelijk om in het Grand Cafe Tilburg van Voltkids te werken terwijl uw kind lekker klimt en klautert in het speelkasteel. Geniet van een kopje koffie terwijl uw kind geniet van onder andere de mega slide in het speelkasteel.

  Vul je reservering aan:

  • Buffetlaan

   € 0,00 p.p.