Klimkasteel

Klim klauter tot boven in de top en je niet meer hoger kan! Klim je weer terug of ga je vliegensvlug over een van de vele glijbanen weer naar beneden? Roetsj 😁

  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

  Het grote avontuur bij Voltkids

  Hèt klimkasteel van Voltkids. Het lijkt wel een eindeloos doolhof van paden en wegen. In het klimkasteel kun je echt naar hartenlust klimmen en klauteren. Tussen al het klimmen en klauteren door stuit je soms opeens op een obstakel. Wat dacht je van de touwbrug? Op grote hoogte boven de grond, dat is nog eens een uitdaging. Durf jij er zomaar over heen te lopen? Als je het aan durft dan is de beloning misschien wel een van de glijbanen. Die brengen je na al dat klimmen en klauteren zo weer met beide benen op de grond. Nog een rondje?

  Specials bij Voltkids

  Voor een nog beter beeld over wat er allemaal in het Klimkasteel te beleven is kunt u het beste kijken op de speelkasteel pagina. Rondom het klimkasteel is er namelijk ook nog een hoop te doen. Naast het klimkasteel zijn er nog Specials. Dit zijn leuke activiteiten, net zo goed voor u beschikbaar, maar met extra begeleiding van onze medewerkers. Voorbeelden van Specials zijn de draaimolen, volt theater en.. Nee we gaan niet alles verklappen! De Specials verdienen extra aandacht van onze medewerkers om een extra handje te kunnen helpen waar nodig.

  Veiligheid op nummer 1 bij Voltkids

  Uiteraard is het hele klimkasteel goed beveiligd. Door het hele klimkasteel zijn extra netten. Zo kan uw kind in het klimkasteel echt niks overkomen. Ook zijn er door het hele klimkasteel veel matten en stootkussens zodat uw kind altijd zacht neerkomt. Bij Voltkids staat veiligheid namelijk op nummer 1. Ook heeft u vanaf verschillende terrassen goed overzicht over het klimkasteel. Zo kunt u altijd uw kind goed in de gaten houden.

  Werken terwijl uw kind speelt?

  Uw kind gemakkelijk in de gaten kunnen houden in het klimkasteel is ideaal wanneer u bijvoorbeeld zit te werken. Bij Voltkids is er namelijk ook een grand café. Hier kunt u rustig werken onder het genot van een kopje koffie of iets anders. Voor meer informatie over deze lounge en werkplek kunt u naar de pagina grand cafe Tilburg.

  Gezellig samen spelen met papa of mama

  Natuurlijk is het ook leuk om te spelen met papa of mama. De meeste papa's en mama's zijn, wij vinden het ook jammer, het klimkasteel ontgroeid. Gelukkig zijn er nog een hoop andere leuke dingen te doen. Wat dacht je van samen bouwen met de bouwstenen? Of samen sporten in de multi sport zone. Of sleur papa of mama gewoon lekker mee naar de ballenbak van het klimkasteel. Daar is niemand ooit te oud voor!

  Vul je reservering aan:

  • Volt Kids Feestmenu

   € 5,50 p.p.
  • Verantwoord Volt menu

   € 4,50 p.p.