Kiddyrace

Voltkids is te vinden naast De Voltage waar ze meer dan 20 jaar geleden een kartbaan geopend hebben. Jong geleerd is .. Precies vul maar in. Vandaar dat wij ook voor de kids een mini circuit hebben waar je met verschillende raceauto's kan rijden. (let op de elektrische racemonsters starten pas na inworp van een euro)

  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

  Turn up the engines!

  Bij De Voltage komen veel mensen langs om te karten. Natuurlijk mag bij Voltkids een soort karten niet ontbreken. Bij Voltkids noemen we het alleen een kiddy ride. Pak je favoriete voertuig en dan kan de kiddy ride beginnen. Voor de kiddy ride ligt er een speciaal mini circuit. Zo kunnen zelfs de allerkleinste al oefenen met kiddy ride. Ook zij kunnen dan binnenkort knallen over de kartbaan bij De Voltage. De elektrische voertuigen bij de kiddy ride starten naar de inworp van een muntje. Dus kom naar het speelkasteel van Voltkids en daag je vriendjes en vriendinnetjes uit met een wedstrijdje kiddy ride.

  Time to relax

  Even bijkomen van al dat racen met de kiddy ride? Dan is misschien het volt theater wel een uitgelezen mogelijkheid. Lekker rustig genieten van een leuk schouwspel. Het volt theater is een van de Specials bij Voltkids. De Specials zijn ook gewoon voor iedereen beschikbaar, het enige verschil is dat ze extra begeleid worden door de buddy's van Voltkids. De buddy's zijn er om een handje te helpen waar nodig en voor de extra veiligheid voor uw kind. Bij Voltkids staat veiligheid (uiteraard) op 1.

  Gezellig samen spelen met papa of mama

  Natuurlijk is het ook leuk om te spelen met papa of mama. Bij de kiddy ride is dat misschien wat moeilijker. Echter zijn er in het speelkasteel genoeg plekken om samen met papa of mama te spelen. Wat dacht je van samen bouwen met de bouwstenen? Of misschien zijn jullie wel super sportief en willen jullie samen sporten in de multi sport zone. Kijk voor alle leuke speelmogelijkheden op de pagina van de speeltuin.

  Honger gekregen van al het gespeel?

  Van al dat racen in de kiddy ride zou je best wel eens honger kunnen krijgen. Wellicht wel hele lekkere trek. Dan heeft Voltkids een heerlijk feestmaaltijd . Een super lekker feestmenu met frietjes, snacks, drinken en een toetje. Dat maakt de dag natuurlijk helemaal compleet. Of lekker op krachten komen met een gezond feestmenu bestaande uit onder andere een lekker ciabatta broodje gezond.

  Vul je reservering aan:

  • Volt Kids Feestmenu

   € 5,50 p.p.
  • Verantwoord Volt menu

   € 4,50 p.p.