Bouwblokken

Laat de architect in je los! Bouw de allermooiste creaties misschien helpt papa of mama wel even handje mee!😊

  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

  Ben jij een echte Bob de Bouwer?

  In Denenmarken hebben ze Legoland, maar hier in Tilburg bouwen we ons eigen speelkasteel. Bij de bouw van het speelkasteel hielden we een aantal bouwblokken over! Die bouwblokken gooien we natuurlijk niet weg, die liggen klaar voor de kids om te spelen. In Legoland gebruiken ze legostenen als bouwblokken voor allerlei verschillende bouwprojecten. Zo worden daar hele steden na gebouwd en kastelen uit de grond verrezen. Bij Voltkids ligt een grote stapel bouwblokken waar je van alles mee kunt gaan bouwen. Daar kunnen ervaren bouwers, maar ook minder ervaren bouwers helemaal los gaan. Bouw jij je eigen kasteel? Of wellicht wel een echte raceauto, dan zou je zo met de kiddy race mee kunnen doen! Kijk voor de bouwblokken, kiddy race en alle andere leuke speelmogelijkheden in en rondom het speelkasteel op de pagina van de speeltuin.

  Honger gekregen van al dat bouwen?

  Van dat al bouwen met de bouwblokken zou je best wel eens honger kunnen krijgen. Wellicht wel hele lekkere trek. Dan heeft Voltkids een heerlijk feestmaaltijd . Een super lekker feestmenu met frietjes, snacks, drinken en een toetje. Dat maakt de dag natuurlijk helemaal compleet. Of lekker op krachten komen met een gezond feestmenu bestaande uit onder andere een lekker ciabatta broodje gezond.

  Werken terwijl uw kind speelt?

  Wilt u graag werken maar ook bij uw kind zijn? Uw kind kan lekker spelen met de bouwblokken, terwijl u zit de werken. Bij Voltkids is er namelijk ook een Grand Café. Hier kunt u rustig werken onder het genot van een kopje koffie of iets anders. Voor meer informatie over deze lounge en werkplek kunt u naar de pagina Grand Cafe Tilburg.

  Vul je reservering aan:

  • Volt Kids Feestmenu

   € 5,50 p.p.
  • Verantwoord Volt menu

   € 4,50 p.p.