Bounce Arena

Jump Jump a little higher. Misschien weten papa en mama het nog wel weten er is ooit een liedje over geschreven 😀. Maar liefst 3 mega trampolines staan er gereed. Eens kijken of jij het plafond kan raken 😀

  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

  Super veel plezier in de bounce arena

  Bounce bounce bounce, lekker stuiteren door de bounce arena. Er staan 3 mega trampolines om helemaal los te gaan. Lekker springen op de voetjes. Misschien wel lekkere stuiteren op de kont. Of een kleine handstand tussendoor? De bounce arena is er voor iedereen. De echte turners of turnsters kunnen misschien al wel de vetste trucjes in de bounce arena. Maar een bounce arena is natuurlijk leuk voor iedereen.

  Lekker bouncen

  Lekker zweven in de lucht en voelen alsof je kunt vliegen. Ook papa en mama mogen best even mee op de bounce arena. Lekker samen springen met papa of mama, wat is er nou leuker. En natuurlijk erg fijn om papa of mama bij je te hebben in de bounce arena te hebben wanneer je toch nog een beetje bang bent om alleen te springen.

  Plezier in het speelkasteel

  De bounce arena is uiteraard onderdeel van het speelkasteel. In het speelkasteel zijn heel veel leuke dingen te doen! Dus kom gezellig met papa en mama naar het speelkasteel. Zie hier alle activiteiten van het speelkasteel

  Al dat spelen zorgt voor honger

  Heb je van al dat stuiteren in de bounce arena nou ook honger gekregen? Bij Voltkids kun je ook lekker eten en drinken. Misschien wel een lekkere feestmaaltijd om deze dag helemaal compleet te maken.

  Vul je reservering aan:

  • Volt Kids Feestmenu

   € 5,50 p.p.
  • Verantwoord Volt menu

   € 4,50 p.p.