Ballenbak

De ballenbak mag natuurlijk niet ontbreken in een speelkasteel. Duizenden gekleurde vrolijke ballen een enorme bak. Begraaf jezelf of spring met een grote plons in al die vrolijkheid. 😁

  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

  Plezier in de ballenbak

  Wat is een speelkasteel zonder ballenbak? Eigenlijk geen echt speelkasteel. Ook Voltkids heeft uiteraard een ballenbak in het speelkasteel. Eenmaal in de ballenbak waan je je in een ware kleuren zee. Misschien wil papa of mama ook wel even mee naar de ballenbak. Iedereen heeft in zijn of haar jeugd waarschijnlijk wel genoten van een ballenbak. Dit roept oude herinneringen op, dus sleur papa of mama gerust mee naar de ballenbak. Ook een kleine ballengevecht in een ballenbak is zeker niet verboden. De ballenbak is een onderdeel van het speelkasteel. Er valt nog veel meer te doen! Wil je weten wat allemaal? Kijk dan eens op de pagina van het speelkasteel.

  Gezellig samen spelen met papa of mama

  Natuurlijk is het leuk om met papa of mama in de ballenbak te spelen. De meeste papa's en mama's zijn, wij vinden het ook jammer, het Klimkasteel ontgroeid. Gelukkig zijn er nog een hoop andere leuke dingen te doen. Wat dacht je van samen bouwen met de bouwstenen? Of samen sporten in de multi sport zone!

  Honger gekregen van al het gespeel?

  Van dat spelen in de ballenbak zou je best wel eens honger kunnen krijgen. Wellicht wel hele lekkere trek. Dan heeft Voltkids een heerlijk feestmaaltijd . Een super lekker feestmenu met frietjes, snacks, drinken en een toetje. Dat maakt de dag natuurlijk helemaal compleet. Of lekker op krachten komen met een gezond feestmenu bestaande uit onder andere een lekker ciabatta broodje gezond.

  U kan werken, zij kunnen spelen

  Voltkids wilt er ook voor zorgen dat werkende ouders nog vaker bij hun kind kunnen zijn. Daarom is het mogelijk om in het Grand Cafe Tilburg van Voltkids te werken terwijl uw kind lekker klimt en klautert in het speelkasteel. Geniet van een kopje koffie terwijl uw kind geniet van onder andere de mega slide in het speelkasteel.

  Vul je reservering aan:

  • Volt Kids Feestmenu

   € 5,50 p.p.
  • Verantwoord Volt menu

   € 4,50 p.p.