Arcadehal

Racen, voetballen, pacman of een behendigheidsspel er is keuze genoeg aan arcade spellen. 😎

  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

  Strijd en plezier bij de arcade Tilburg van Voltkids

  Bent u nou ook helemaal gek op videogames? Bij Voltkids is er een arcade Tilburg met de leukste en bekendste games. Deze arcade Tilburg heeft uiteraard pacman, een game die in geen enkele arcade mag ontbreken. Pacman zal haast wel bij iedereen een Volt lampje doen branden. Het is dé videogame waar eigenlijk elke arcade, ook arcade Tilburg, mee begon. Verder heeft de arcade Tilburg bij Voltkids ook de vetste racespellen. Neem het op tegen je grootste rivaal en versla hem in een rechtstreeks duel bij arcade Tilburg. Of ga je liever de strijd aan op het voetbalveld? Dat kan bij de arcade Tilburg van Voltkids ook.

  Het speelkasteel bij de Voltkids: zoveel te beleven

  Naast de arcade Tilburg is er bij Voltkids nog veel meer te doen. Het speelkasteel heeft vele speelmogelijkheden. Heb je de grote touwbrug al zien hangen? Of al wezen sporten in de grote multi sport Tilburg? Binnen is het één groot plezier en zijn onderdelen van het speelkasteel klaar om op gespeeld te worden. Ook zo nieuwsgierig geworden naar alles wat er is het speelkasteel te beleven valt? Kijk dan even op de pagina Speelkasteel.

  Ook zo'n honger gekregen?

  Van al die games bij de arcade Tilburg kun je nog wel eens honger krijgen. Ook daar is bij de Voltkids aan gedacht. Wat dacht je van een heuse feestmaaltijd? Een lekkere feestmaaltijd met friet, snacks, drinken en een lekker toetje. Dat zal de trek wel wegnemen! Voor de echte grote honger kun je bij Voltkids terecht voor misschien wel het lekkerste buffet in Tilburg. Dit buffet Tilburg heeft een grote variëteit aan heerlijk eten voor jong en oud.