Schoolreisje brabant Voltkids

Ook voor een leuk schoolreisje brabant kun je bij Voltkids terecht. De parkeerplaats is groot genoeg voor alle schoolbussen en ook nog eens gratis en recht voor de deur. Zo kan het schoolreisje brabant meteen goed beginnen. Eenmaal binnen hebben de kinderen toegang tot het 2000m² indoor speelparadijs, je hoeft voor een schoolreisje brabant bij Voltkids dus nooit een paraplu mee te brengen. Tijdens het schoolreisje brabant kunnen de kinderen gebruik maken van alle speelmogelijkheden binnen Voltkids. Er zijn enkel een aantal specials waar wij een kleine vergoeding voor vragen. Als begeleiding kun je vanuit het grand café rustig relaxen terwijl je de kinderen in de gaten kunt houden. Van al dat spelen als kind en al dat opletten als begeleiding kun je best wel eens dorst krijgen daarom zit er bij het schoolreisje brabant arrangement ook het volgende inbegrepen:

  • Gratis onbeperkt ranja
  • Gratis kopje koffie of thee voor de begeleiding

Daarnaast heeft Voltkids een uitgebreide menukaart samengesteld, zodat het de begeleiding tijdens een schoolreisje brabant aan niks ontbreekt. Vanzelfsprekend kunnen ook de kinderen tijdens een schoolreisje brabant gebruik maken van al het lekkers te verkrijgen in de buffetlaan. Het is uiteraard ook mogelijk om vooraf het schoolreisje brabant aan te vullen met een lekkere lunch. Mogelijke lunches zijn het verantwoord volt menu of het volt feestmenu. Dan is alles vooraf geregeld, wel zo makkelijk. Maar uiteraard is het dus ook mogelijk om kinderen tijdens het schoolreisje brabant zelf te laten bepalen of ze iets bij de buffetlaan halen.

Upgrades bijboeken

Bij een Voltkids schoolreisje brabant is het ook gemakkelijk om upgrades bij De Voltage bij te boeken. Vul het schoolreisje brabant bijvoorbeeld aan met karten, lasergamen, bowlen of een van de andere tientallen activiteiten bij De Voltage.

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!