Prijzen & Informatie

Prijzen

 • Jonger dan 1 jaar: gratis
 • 18+ (maximaal 2 per betalend kind): gratis
 • De entreeprijs voor kids vanaf 1 tot 18 jaar bedraagt € 8,00
 • Per extra 18+ begeleider (meer dan 2 personen): € 2,50

Met dit ticket heeft u toegang tot alle speelmogelijkheden binnen Voltkids. Inclusief inbegrepen zijn de Specials: Spiegel Doolhof, Klimwand en de Vortex Tunnel die gedurende een dag mogelijk worden begeleid..

Verder kunt u bij Voltkids voor een eenmalig bedrag van €3,30 een drinkbeker aanschaffen, waarmee u onbeperkt ranja kunt drinken. Bewaar deze drinkbeker goed, u kunt hem de volgende keer gewoon weer meenemen! Voor meer informatie kunt u kijken op: ranja onbeperkt.

  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

  Arrangementen

  Er is altijd een reden voor een feestje en bij Voltkids heeft u keuze uit verschillende themafeesten. Wat deze arrangementen inhouden en meer informatie kunt u vinden op de pagina arrangementen.

  Huisregels

  Het gebruikmaken van Voltkids Adventure geschiedt op eigen risico, de bezoeker is verplicht voor zijn eigen veiligheid te zorgen. Om blessures te voorkomen is het dragen van sokken verplicht tijdens het spelen. Eigen eten en drinken is niet toegestaan. Voltkids Adventure heeft een Buffetlaan en een Grand café met volop keuzes. Het personeel van Voltkids Adventure mag op verzoek in uw tassen kijken i.v.m. het naleven van deze regels. Alle kinderen moeten vergezeld zijn van minimaal 1 begeleider (18+) gedurende het verblijf. Wie andere bezoekers/personeel lastig valt, of aanwijzingen van het personeel in de wind slaat, kan zonder aanspraak op vergoeding of terugbetaling van het entreegeld, de toegang worden ontzegd. Voltkids Adventure stelt zich niet aansprakelijk voor beschadiging, diefstal of vermissing van uw spullen/eigendommen. Het cameratoezicht is enkel voor intern gebruik en kan enkel door de daarvoor bevoegde instanties worden geraadpleegd.