Klimwand Tilburg

De grote eyecatcher van de 2000m² indoor speeltuin Voltkids is wel het klimkasteel. Vlak daarna komt toch wel de klimwand Tilburg. De met grote rotspunten en gigantische hoogte is de klimwand Tilburg een opvallende verschijning. De klimwand Tilburg is bij Voltkids één van de specials. Specials zoals de klimwand Tilburg zijn attracties die extra worden begeleid door onze buddy's. De buddy's zijn er om een extra handje te helpen waar nodig en om een extra oogje in het zeil te houden als het om veiligheid gaat. Andere specials bij Voltkids zijn:

  • De draaimolen
  • Kids academy
  • Volt theater
  • We verklappen natuurlijk niet alles, ontdek alle specials.

Upgrades bij De Voltage

Helemaal door het klimkasteel geklommen en ook klimwand Tilburg bedwongen? Dan is het misschien wel weer tijd om met beide benen op de grond te staan. Dat kan bijvoorbeeld met een van de upgrade indoor activiteiten bij De Voltage. Upgrades zijn los bij te boeken, maar zitten ook in enkele arrangementen van Voltkids. Een van de te kiezen upgrades is bowlen Tilburg. Met bowlen Tilburg moet je zeker beide benen op de grond hebben, sterker nog, je moet stevig in je schoenen staan. Wie weet de meeste strikes te gooien tijdens bowlen Tilburg? En wie behaalt uiteindelijk de hoogste score?

Of kick je echt op spanning en sensatie en ben je echt gek op schietspellen? Dan is wellicht lasergame of paintball reball iets voor jou. Het zijn allemaal beschikbare indoor activiteiten te boeken als upgrades bij Voltkids.

Honger gekregen?

Al dat spelen kan best wel eens voor trek zorgen. In de buffetlaan van Voltkids is allerlei lekkers van een kleine snack tot een uitgebreide maaltijd. Al het beschikbare lekkers kunt u bekijken in het Voltkids menu. Wilt u altijd wat te drinken bij de hand hebben? Bekijk dan ook eens ons ranja onbeperkt aanbod. Voor een eenmalig bedrag van € 3,30 kunt u een drinkbeker aanschaffen. Deze kunt u vervolgens onbeperkt met ranja vullen, ook bij uw volgende bezoeken aan Voltkids. Dat betekent dus ranja onbeperkt, voor áááltijd.

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!