Speelplezier bij Voltkids

In de 2000m² indoor speeltuin van Voltkids is iedere dag een hoop te beleven. Kinderen kunnen bij een bezoek aan Voltkids lekker klimmen en klauteren in het klimkasteel vol met glijbanen, touwbruggen, een ballenbak en andere leuke speelmogelijkheden. Terwijl de kinderen zich vermaken in het klimkasteel kunnen begeleiding, papa, mama, oom, tante, opa, oma, eigenlijk iedereen, lekker relaxen op het terras. Of wanneer u ongestoord wilt werken, maar toch uw kinderen in de gaten wil houden, in het grand café.

Upgrade: karten kinderen

Wilt u nog meer actie en sensatie toevoegen bij uw bezoek aan Voltkids? Wellicht is een van de upgrades bij De Voltage iets voor u. Een van de populaire upgrades is karten. Helaas zijn sommige kinderen nog te klein voor de grote karts, de minimale lengte bij volwassen karts is 1,50m. Maar bij De Voltage karten kinderen met een minimale lengte van 1,35m al over de kartbaan. Daarom karten kinderen bij De Voltage in kinderkarts. Natuurlijk willen kinderen ook de echte racesnelheid ervaren, daarom karten kinderen bij De Voltage ook tot snelheden van 70 km/h en karten kinderen over de 450 meter lange kartbaan met diverse snelle en scherpe bochten en een echte fly-over. Bij De Voltage karten kinderen dus net als volwassenen. De kinderkarts zijn uitgerust met de nodige veiligheidsmaatregelen zoals een anti-whiplash stoel en een 3-puntgordel. Uiteraard krijgen bij karten kinderen ook een helm op.

Bij De Voltage zijn er nog tientallen andere indoor activiteiten te boeken als upgrade. Andere populaire upgrades zijn:

  • Lasergame
  • Bowlen
  • Paintball Reball

Bij enkele kinderfeestjes Voltkids zitten standaard upgrades in het arrangement inbegrepen. Bij De Voltage karten kinderen dus ook heel gemakkelijk met een kinderfeestje!

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!