0135800007

Grand Café

ENTREE

€8,50 p.p.

Vanaf € pp
Reserveren Grand Café
Is verplicht

Oef, even bijkomen!

Een gezellig dagje met de kinderen vol activiteiten is altijd leuk, maar het kan ook erg vermoeiend zijn. Wanneer je toch even wilt bijkomen en de kinderen vol energie verder spelen, verwelkomen wij je graag in ons Grand Café.

 

 

Werken en spelen tegelijk?

Ons Grand Café is de plek om als ouders en/of begeleiders even in alle rust bij te komen of te werken. Voorzien van alle luxe: rustige muziek, openhaard en comfortabele luxueus meubilair. Onze bediening helpt je graag persoonlijk aan tafel.

Extra informatie

Vanuit het café heb je uitzicht op het klimkasteel waardoor je de kleintjes in de gaten kunt houden, maar er maar weinig van hoort.

Jarige Sophie – Kinderfeest

Wij hebben het ontzettend leuk gehad tijdens het kinderfeest van onze dochter. De combinatie tussen de speeltuin en de vele activiteiten maakte het uniek!

Eelco Smith – Gezinsuitje

We hebben naast het spelen in de indoor speeltuin ook een Kinder Escape Room gespeeld. Ontzettend leuk om te doen en de kinderen vonden het te gek!

Judith de Groot – Familiedag

Ideaal voor een familiedag met kleine kinderen! De kids konden heerlijk spelen en wij konden gezellig borrelen en hadden goed zicht op de kids.

Basisschool de Vlinder – Schoolfeest

Wij hebben een onbezorgde dag vol vertier voor de kids gehad! Het was genieten, volgend jaar weer!