Grand Cafe

Werken en spelen tegelijk?

Oef even bijkomen, ons grand cafe is de plek om als ouders en begeleiders even in alle rust bij te komen. Voorzien van alle luxe, rustige muziek, openhaard, heerlijk luxe meubilair en onze bediening helpt u graag persoonlijk aan tafel. Vanuit het café heeft u uitzicht op het speelkasteel maar hoort u er maar weinig van.

  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

  Grand Cafe

  Een gezellig dagje met de kinderen vol activiteiten is altijd leuk, maar het kan ook erg vermoeiend zijn. Wanneer je toch even moet bijkomen en de kinderen vol energie verder spelen hebben wij de ideale rust locatie voor jou klaarstaan! Dit is de Grand Cafe en hier kan je als ouder of begeleider helemaal tot rust komen, waardoor je er weer tegen aan kan!

  Wat is de Grand Cafe?

  Bij de Grand Cafe kunt u in alle rust bijkomen van een intensieve dag of een snelle pauze nemen. De Grand Cafe is voorzien van een heerlijk luxieuze en comfortabel meubilair, rustige muziek, openhaard en een openhartige bediening die u graag persoonlijk aan tafel helpt. Vanuit het Grand Cafe heeft u ook nog eens uitzicht over het speelkasteel, waarbij u de kleintjes toch nog gemakkelijk in de gaten kunt houden. Ook is er een pooltafel beschikbaar voor diegene die zelf ook een spelletje willen spelen.