Buffetlaan

Een heerlijk uitgebreid buffet. Dit buffet heeft lekkers voor de kids, maar zeker ook voor de papa's en mama's. Als u alles heeft kunt u een plaatsje zoeken in de speeltuin! Eet smakelijk!

  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

  Kom lekker eten met een buffet Tilburg

  Heeft u een hele dag zitten werken in het Grand Cafe Tilburg? Bij het Grand Cafe van Voltkids kunt u onder het genot van rustige muziek, luxe meubilair en persoonlijke service aan tafel rustig werken. Daarnaast heeft u vanuit het Grand Cafe uitzicht over het speelkasteel. Zo kunt u tijdens het werken uw spelende kind goed in de gaten houden. Van geluidsoverlast is gelukkig geen sprake, de ramen isoleren het geluid van het speelkasteel.

  De kids hebben waarschijnlijk een hele dag gespeeld in het speelkasteel. Wellicht is uw maag en dat van uw spelende kind wel wat aan het knorren aan het einde van de dag. Koken kan morgen wel weer, waarom komt u niet uit eten bij buffet Tilburg. Een heerlijk buffet Tilburg aan het einde van de dag maakt de dag helemaal compleet. Ook het buffet Tilburg is gewoon bij Voltkids.

  Gezellig samen spelen met papa of mama

  Er hoeft natuurlijk niet altijd gewerkt te worden, het is ook leuk om in het speelkasteel te spelen met papa of mama. De meeste papa's en mama's zijn, wij vinden het ook jammer, het speelkasteel ontgroeid. Gelukkig zijn er nog een hoop andere leuke dingen te doen. Wat dacht je van samen bouwen met de bouwstenen? Of samen sporten in de multi sport zone. Of sleur papa of mama gewoon lekker mee naar de ballenbak van het speelkasteel. Daar is niemand ooit te oud voor! Om daarna de dag lekker af te sluiten met een buffet Tilburg.

  Honger gekregen van al dat spelen?

  Van al dat spelen kun je nog wel eens honger krijgen. Naast het buffet Tilburg zijn er nog meer lekkere menu's. Al het lekkere eten naast het buffet Tilburg kunt u vinden op eten en drinken.