Escape Extraordinary Jan van Tilborg

In de ‘oude’ werkplaats van het Volt Complex, werkte Jan van Tilborg dagelijks aan reparaties van TV’s, radio’s en andere consumenten elektronica. Jan was een genie en wist eigenlijk van geen ophouden, kwam als eerste op t werk, ging als laatste weer naar huis. Hij stierf in de werkplaats in de winter van 1976 een eenzame dood.. de politie denkt aan moord, nog steeds is de zaak niet afgerond, door de vreemde omstandigheden en het zwijgen van de directie is zijn werkplaats afgesloten tot de zaak is opgelost.. Kraken jullie alle raadsels? Dan krijgen jullie misschien de deur wel open….. ontsnappen is niet mogelijk zonder gebruik van jullie hersenen. Teamplay en samenwerking is de sleutel om vrij te komen.

Boek online voor € 15,50 p.p.

Dit kun je verwachten
 • Ontsnap uit één van de escape rooms van De Voltage
 • Geschikt voor zowel volwassenen als tieners
 • Doelgroep: Volwassenen, Tieners
 • Minimaal aantal personen: 4
 • Minimale lengte: Alle
 • Minimale leeftijd: 16 (adviesleeftijd)
 • Geschatte tijdsduur: 45 minuten
 • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
 • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
 • Het grootste indoor centrum van Nederland

Escape room Jan van Tilborg

De monteur Jan van Tilborg werkt in de oude werkplaats van de Voltage. Gepassioneerd voor zijn werk kwam hij als eerste binnen en ging als laatste weg. Tot op de dag dat hij een eenzame dood stierf op de werkplaats in 1976. Door de vreemde omstandigheden wordt er gedacht aan moord, maar tot op de dag van vandaag is de zaak nog niet gekraakt. De directie zwijgt er ook over, wat het alleen nog maar verdachter maakt. Weten jullie de antwoorden te vinden en de zaak op te lossen? Probeer door jullie hersenen te kraken, samenwerking en goede inschatting de sleutel te vinden en wie weet ontsnappen jullie.

Escape room extraordinairy Jan van Tilborg

De escape room in Tilburg is voor de echte durfals. Met de verschillende soorten escape rooms is er voor ieder wat wils. Durf jij de escape room van Jan van Tilborg aan? Maak dan snel een reservering, en dan wij zullen je snel zien in de werkplaats. De escape room is geschikt voor Volwassenen en tieners. Het minimaal aantal personen dat zich moet aanmelden is 4 personen. Probeer de raadsels en puzzels op te lossen en wie weet los jij de moord wel op.

Activiteiten bij De Voltage

Naast de verschillende escape rooms die we in ons assortiment hebben opgenomen, kun je nog veel meer doen bij ons! Denk bijvoorbeeld aan karten, lasergamen, bowlen en paintballen. Deze activiteiten zijn ook nog te combineren in arrangementen met heerlijk eten als afsluiter. Hierbij kun je denken aan bittergarnituur, steengrillen en zelfs een volledig verzorgd buffet of BBQ. Genoeg redenen om een kijkje te nemen bij ons. Wij zien je snel bij De Voltage.

Vul je reservering aan:

 • Plate gerechten

  € 15,75 p.p.