Draaimolen

De draaimolen moet vanuit het oogpunt van veiligheid altijd bediend worden door medewerkers van Voltkids. Om het voor iedereen duidelijk te maken hebben we nu een timer bij de ingang van de draaimolen. De timer telt af en staat de timer op 0 dan klinkt er een fluitsignaal en zal onze medewerker de draaimolen starten.Is iedereen geweest? Dan start de timer opnieuw en kun je later weer een rondje maken, kijk maar op de timer hoe lang het nog duurt. . 😄

  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

  Een rondje van de zaak!

  Wat is een speelkasteel zonder draaimolen? Precies, niet compleet! De draaimolen Tilburg van Voltkids is gloednieuw en staat klaar voor haar eerste rondjes. De draaimolen Tilburg heeft natuurlijk haar eigen voertuigen. Wie kan zeggen dat hij ooit op de rug van een varken heeft gezeten? Bij draaimolen Tilburg is dat mogelijk. Of altijd al in een vette jeep willen zitten? Kom dan zeker naar de draaimolen Tilburg. De draaimolen Tilburg is natuurlijk niet het enige wat er te doen is bij Voltkids. Kijk voor alle speelmogelijkheden op en rondom het speelkasteel van Voltkids op de pagina van het speelkasteel.

  Specials bij Voltkids

  Rondom de draaimolen Tilburg is er namelijk nog een hoop te doen. De draaimolen Tilburg is een van de Specials bij Voltkids. Dit zijn leuke activiteiten, net zo goed voor u beschikbaar, maar met extra begeleiding van onze buddies. Voorbeelden van andere Specials zijn het Volt theater, kids academy en.. Nee we gaan niet alles verklappen! De Specials verdienen extra aandacht van onze buddies om een extra handje te kunnen helpen waar nodig.

  De specials zijn volledig begeleid door onze buddies om zo de veiligheid van de kids te kunnen waarborgen. Op bepaalde tijden kunnen de kids meedoen (afhankelijk van de drukte en het animo). Bij Voltkids staat veiligheid namelijk op 1. Het hele speelkasteel is voorzien van extra netten en stootkussens. Daarnaast kunt u vanaf het terras van het Grand Cafe Tilburg uw kind nog eens extra goed in de gaten houden. Daarbij kunt u ook nog eens rustig werken in het Grand Cafe Tilburg.

  Gezellig samen spelen met papa of mama

  Natuurlijk is het ook leuk om te spelen met papa of mama. De meeste papa's en mama's zijn, wij vinden het ook jammer, het Klimkasteel ontgroeid. Gelukkig zijn er nog een hoop andere leuke dingen te doen. Papa of mama mag best een keer mee met de draaimolen Tilburg. Of wat dacht je van samen sporten in de Multi Sport zone. Of sleur papa of mama gewoon lekker mee naar de Ballenbak van het Klimkasteel. Daar is niemand ooit te oud voor!