0135800007

COVID-19

ENTREE

€8,50 p.p.

Selecteer activiteit
Selecteer aub een activiteit
Datum is verplicht
p.p

5 Juni mogen we onze deuren weer openen! Reserveer snel telefonisch jou bezoek 013 580 00 07

Corona maatregelen
Wij als Voltkids Adventure vinden het erg belangrijk dat alle kinderen met veel plezier maar veilig kunnen blijven spelen. Dit betekend dat wij genoodzaakt zijn een aantal maatregelen te treffen.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

Capaciteit vermindering
De capaciteit is verminderd om de aangescherpte maatregelen van het RIVM in acht te nemen en de 1,5 meter afstand ten alle tijden te waarborgen.

Extra hygiëne maatregelen
Voltkids Adventure biedt centrale desinfectiepunten aan en onze medewerkers desinfecteren contactpunten vaker.

Wat verwachten wij van jullie?

Blijf bij gezondheidsklachten thuis
Heb je in de afgelopen 24 uur voorafgaand aan je bezoek aan Voltkids last gehad van verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid, reuk- en of smaakverlies, verhoging (tot 38 graden Celcius) en/of koorts (vanaf 38 graden Celcius)? Dan vragen we je thuis te blijven.

Een reservering te plaatsen voorafgaand van uw bezoek
Vanwege het maximum aantal bezoekers wat wij tegelijkertijd mogen ontvangen is het op voorhand plaatsen van een reservering verplicht, zo ben je verzekerd van een plekje. Dit kan zowel online als telefonisch via 013-5800007.

Was regelmatig je handen
Voltkids biedt buiten de sanitaire voorzieningen op diverse plekken extra desinfectie aan. De RIVM regels voor handen wassen zijn als volgt:

  • Was regelmatig je handen. Ook na het snuiten of hoesten en/of niezen in de elleboog.
  • Was je handen 20 seconden lang met water en zeep, droog je handen daarna goed af.

Houd afstand
Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen die niet binnen jouw huishouden vallen.

Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
Het RIVM raadt aan om te hoesten en niezen aan de binnenkant van je elleboog. Was na het snuiten, niesen of hoesten je handen. En gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten, gooi deze daarna direct weg.

Volg onze instructies op
Het kan voorkomen dat het personeel extra instructies geeft op locatie, wij willen je dan ook graag vragen om deze instructies op te volgen.

Uiteraard wordt er goed gekeken naar uiterlijke kenmerken van het coronavirus. Wij gaan ervan uit dat onze gasten zelf opletten of hun huishouden zonder gezondheidsklachten is. Indien wij het nodig vinden vragen wij jou en jouw huishouden om naar huis te gaan in verband met de veiligheid voor onze gasten en medewerkers. Samen zorgen we voor voldoende veiligheid tijdens het dagje uit.

Veelgestelde vragen

//

kan ik gebruik maken van het toilet?

Ja, onze toiletten zijn gewoon geopend. Voor personen boven de 13 jaar of ouder hanteren een maximum van 1 persoon per toiletruimte.

//

Mag ik met vrienden of verschillende huishoudens Voltkids bezoeken?

Dat mag met maximaal vier personen uit verschillende huishoudens van 13 jaar en ouder. Houd tijdens je bezoek rekening met alle maatregelen van het RIVM, zoals de 1,5 meter afstand regel. We gaan hierbij uit van het verantwoordelijkheidsgevoel van onze gasten. Huishoudens en kinderen tot en met 12 jaar zijn hierin een uitzondering.

//

Welke betaalmogelijkheden zijn er bij Voltkids Adventure?

Bij de Voltage is betaling via PIN, contactloos of contant mogelijk. Wij adviseren zo veel mogelijk contactloos of met de PIN te betalen.

//

Het is voor mij nog niet helemaal duidelijk en ik heb nog vragen!

Wanneer je nog vragen hebt schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt telefonisch contact met opnemen via 013-5800007, via de mail info@devoltage.nl, via de website of de Facebook chat.