Break in De Bankier

In De Voltage was vroeger sinds 1908 de Voltfabriek gevestigd. Een fabriek welke aan de wieg stond van de ontwikkelingen op het gebied van gloeilampen en beeldbuizen. Aan de lopende band werden hier door meer dan 10.000 werknemers duizenden beeldbuizen en een tienvoud aan gloeilampen geproduceerd. Net als vandaag de dag worden er in deze producten veel kostbare edelmetalen gebruikt zoals Platina, Goud, Zilver, Wolfraam. Iets wat niet in het centraal magazijn op de plank kan liggen. Daarom had het Voltcomplex een eigen zwaar bewaakte bank. De Bankier was verantwoordelijk voor al deze kostbaarheden. Een verantwoordelijke baan, want niet iedereen wilde werken voor zijn geld..

€ 15,50 p.p.

Dit kun je verwachten
 • Breek samen met jouw team in
 • Ideaal voor groepen en gezinnen
 • Op TripAdvisor beoordeeld met 4,5 sterren! tripadvisor-4-5
 • Doelgroep: Volwassenen, Tieners
 • Minimaal aantal personen: 4
 • Minimale lengte: Alle
 • Minimale leeftijd: 16 (adviesleeftijd)
 • Geschatte tijdsduur: 45 minuten
 • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
 • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
 • Het grootste indoor centrum van Nederland

Break-in De Bankier

Wanneer je op zoek bent naar een spannende activiteit, maar geen zin hebt om een escape room te doen, is de Break-in De Bankier echt iets voor jou. Zoals de naam al aangeeft, is het de bedoeling dat je bij Break-in De Bankier juist bij de kamer probeert in te breken, in plaats van uit te breken zoals dat bij escape rooms gaat. Bij Break-in De Bankier probeer je in de bank van de Voltfabriek te komen. Je kan bij deze bank inbreken door verschillende aanwijzingen te ontcijferen. De Break-in De Bankier is ideaal als gezinsuitje, bedrijfsuitje of als een gezellig uitje met vrienden. Wanneer het je lukt om in te breken in deze bank, heb je het spel gewonnen. Naast Break-in De bankier kun je ook nog kiezen om in te breken bij Break-in De Postkamer.

Extra informatie

Break-in De Bankier is een activiteit die ideaal is voor groepen. Daarom is het ook belangrijk dat je met minimaal 4 personen de Break-in De Bankier probeert te verslaan. Deze activiteit is gemaakt voor zowel volwassenen als tieners. Wanneer je de bank van Break-in De Bankier probeert binnen te komen heb je 45 minuten de tijd. Het is dus belangrijk dat je goed samenwerkt met je groep, om binnen de tijd de bank binnen te komen. Wanneer het lukt om binnen 45 minuten in de bank te komen win je het spel. Lukt het niet, dan verlies je Break-in De Bankier. Wanneer deze activiteit is afgelopen kunt u heerlijk nagenieten in één van onze 5 restaurants en cafés, of u kunt genieten van een van onze andere activiteiten.

Over De Voltage

De Voltage is het grootste indoor entertainment centrum in Nederland. Naast Break-in De Bankier kunt u bij ons deelnemen aan meer dan 50 verschillende activiteiten, voor zowel jong en oud. Ga bijvoorbeeld eens gezellig lasergamen. Ook is het mogelijk om een arrangement te bestellen. Wilt u meer informatie over Break-in De Bankier of over andere activiteiten, neem contact met ons op!

Vul je reservering aan:

 • Break in De Postkamer

  € 15,50 p.p.