0135800007

Entreeticket Voltkids

ENTREE

€8,50 p.p.

Vanaf € 8.50 pp
Reserveren Entreeticket Voltkids
Is verplicht
Is verplicht
8.50 p.p
€8.50 (Prijs p.p.)
Selecteer 1 tot maximaal 99 personen voor deze activiteit

Veilig speelplezier voor kinderen van 0 tot 12 jaar!

Voor de kids

Voltkids Adventure geeft toegang tot 2000m² gethematiseerde indoor speelplezier! In de speeltuin staat een groot klimkasteel vol met touwbrug parcoursen, een ballenbak, mega balls, XXL-slides, kiddyrace, een rodelbaan, grote bouwblokken en een spider tower.

Ben je het hele klimkasteel doorgekomen? Dan is er nog genoeg om verder te spelen! Voor de sportfanaten is er een multi sport area en een bounce area, voor de gamefanaten arcade games en voor de allerkleinste is er pamperland.

Even de voetjes op de vloer houden? Dan kunnen kinderen hun droomberoep uitoefenen in onze gezellige winkelstraat! Ook bieden wij hier knutselworkshops aan tijdens de kidsacademy. Onze buddy´s begeleiden de workshops en als je klaar bent mogen de creaties natuurlijk mee naar huis. Nog niet uitgespeeld? Voltkids Adventure biedt een aantal specials aan waardoor de kinderen nog lang niet uitgekeken zijn. Wat dacht je van de draaimolen, het spiegeldoolhof, de vortex tunnel en de Adventure klimwand. Daarna even op adem komen? Ook dat kan! Laat je schminken of geniet van een voorstelling in het Volttheater. Alle specials worden volledig begeleid door onze buddy´s om de veiligheid van de kids te kunnen waarborgen.

En oh ja, vergeet geen bezoekje te brengen aan de grot van Voltor de Draak, waar Voltor over de hele speeltuin waakt.

Voor de ouders/ begeleiders

Waar kinderen onbezorgd kunnen spelen, kunnen ouders en begeleiders onbezorgd genieten van onze horecagelegenheid.

Voltkids Adventure beschikt over een buffetlaan waar je terecht kunt voor een overheerlijk aanbod van diverse warme en koude dranken, heerlijke broodjes en snacks.

Verder biedt Voltkids een leeshoek met ruim aanbod van tijdschriften en gratis wifi waar je als ouder en begeleider in rust van kunt genieten in ons Grand café met uitzicht op het klimkasteel. Uiteraard is de toegang voor volwassenen gratis evenals het parkeren voor de deur!

Basisschool de Vlinder – Schoolfeest

Wij hebben een onbezorgde dag vol vertier voor de kids gehad! Het was genieten, volgend jaar weer!

Eelco Smith – Gezinsuitje

We hebben naast het spelen in de indoor speeltuin ook een Kinder Escape Room gespeeld. Ontzettend leuk om te doen en de kinderen vonden het te gek!

Jarige Sophie – Kinderfeest

Wij hebben het ontzettend leuk gehad tijdens het kinderfeest van onze dochter. De combinatie tussen de speeltuin en de vele activiteiten maakte het uniek!

Judith de Groot – Familiedag

Ideaal voor een familiedag met kleine kinderen! De kids konden heerlijk spelen en wij konden gezellig borrelen en hadden goed zicht op de kids.