0135800007

Duo kart

ENTREE

€8,50 p.p.

Vanaf € 17.50 pp
Reserveren Duo kart
Is verplicht
Is verplicht
17.50 p.p
€17.50 (Prijs p.p.)
Selecteer 1 tot maximaal 1 personen voor deze activiteit

Let op! Extra maatregelen vanwege COVID-19

Wegens de maatregelen omtrent COVID-19 is het momenteel niet mogelijk om deze activiteit online te reserveren.
Je kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor het plaatsen van een reservering.

Leer karten van de beste!

Ben je nog net niet groot of oud genoeg om zelfstandig te karten? Geen probleem. Race samen met een van onze baan Marshalls over onze 450 meter lange kartbaan inclusief fly-over. Onze baan Marshall is getraind om samen met jou over de kartbaan heen te racen. De beleving van het karten zal je bij blijven en wie weet kan je een volgende keer wel zelf rijden.

Extra informatie

Liever zelf in een kart rijden? Voor het karten is de minimale lengte 1.35 meter verplicht. Bij De Voltage zijn er twee verschillende heats: Familieheats, voor kinderen tot 14 jaar inclusief hun ouders- en begeleiders en volwassenheats vanaf 14 jaar.

Zijn er kinderen onder de 14 jaar bij? Dan raden wij aan om telefonisch contact op te nemen met De Voltage.

Basisschool de Vlinder – Schoolfeest

Wij hebben een onbezorgde dag vol vertier voor de kids gehad! Het was genieten, volgend jaar weer!

Judith de Groot – Familiedag

Ideaal voor een familiedag met kleine kinderen! De kids konden heerlijk spelen en wij konden gezellig borrelen en hadden goed zicht op de kids.

Eelco Smith – Gezinsuitje

We hebben naast het spelen in de indoor speeltuin ook een Kinder Escape Room gespeeld. Ontzettend leuk om te doen en de kinderen vonden het te gek!

Jarige Sophie – Kinderfeest

Wij hebben het ontzettend leuk gehad tijdens het kinderfeest van onze dochter. De combinatie tussen de speeltuin en de vele activiteiten maakte het uniek!

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet je zijn om aan deze activiteit deel te nemen?

De bestuurder is een van de baan Marshalls die is altijd 18 jaar of ouder is. Voor de bijrijder hanteren wij geen minimale leeftijd.

//

Wat is de minimale lengte voor deze activiteit?

Voor de bijrijder hanteren wij geen minimale lengte, het is belangrijk dat de bijrijder zelfstandig kan zitten.

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Nee, het is niet dat je standaard met alleen je eigen gezelschap kart. Er kunnen maximaal 16 personen tegelijkertijd deelnemen aan een kartheat. Mocht je met alleen je eigen gezelschap willen rijden dan kun je voor een exclusieve heat kiezen. De kosten hiervan bedragen €240,- per heat, hierbij koop je de 16 plekken op.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Eén kartheat duurt 10 minuten. Indien je meerdere kartheats boekt zitten er tussen deze heats pauzes, het is dus niet zoals je 2 kartheats hebt geboekt dat je dan 20 minuten aan een stuk door rijdt.

//

Wat doen jullie aan de veiligheid?

Veiligheid is erg belangrijk bij De Voltage. Naast dat onze kart CE-gekeurd zijn en voldoen aan al de nieuwste veiligheidsvoorzieningen zoals een driepuntsgordel en rolbeugels, ontvang je als rijder een helm, een brandvrije jas (optioneel) en neksteun (optioneel). Tevens krijg je een uitgebreide veiligheidsinstructie en zijn onze ervaren baan Marshalls ten alle tijden aanwezig tijdens jouw heat. Het is één ieder verboden een kart te besturen na zodanig gebruik van alcoholhoudende – en/of verdovende middelen. Tevens is het niet toegestaan om met open schoenen te karten, wij raden het aan om stevige schoenen te dragen. Daarnaast adviseren wij mensen met medische klachten goed te overwegen of het deelnemen aan deze activiteit verantwoord is. Voor deelname aan de activiteiten van De Voltage dient er ook een handtekening door iemand van 18 jaar of ouder voor de algemene voorwaarden waaronder het eigen risico gezet te worden.

//

Kan ik er ook voor kiezen om de kart door iemand van ons eigen gezelschap te laten rijden?

Natuurlijk, dit is geen enkel probleem. Hiervoor hebben wij een Double kart, alle informatie hierover kun je vinden op https://www.devoltage.nl/activiteiten/doublekart

//

Let op!

Het is eenieder verboden aan de activiteit karten deel te nemen na zodanig gebruik van alcoholhoudende drank en/of verdovende middelen.