In verband met drukte dien je vooraf een reservering te plaatsen!

0135800007

Double kart

Vanaf € 10.25 pp
Reserveren Double kart
Is verplicht
Is verplicht
10.25 pp
€10.25 (Prijs pp)
Selecteer2 tot maximaal 2 personen voor deze activiteit

LET OP! Deze activiteit kunt u niet online boeken

Race samen en ervaar de beleving van het karten!

Ben je nog net niet groot of oud genoeg om zelfstandig te karten? Geen probleem. In onze Double kart kan jij samen met een bekende racen over onze kartbaan. Op deze manier ervaar je toch de race maar laat je het sturen aan iemand anders over. Als de passagier er aan toe is kan deze natuurlijk altijd zelf in een kinderkart of volwassenkart rijden.

Een stoer en snel uitje voor de allerkleinsten!

Extra informatie

De bestuurder van de double kart moet 18 jaar of ouder zijn en een minimaal 1,65 meter zijn. De bijrijder mag jonger en kleiner zijn.

Geen rondetijden! De race ervaring is voor de passagiers het allerbelangrijkste. Vanuit het oogpunt van veiligheid worden er daarom geen rondetijden bijgehouden om risicovolle inhaalmanoeuvres te voorkomen. Als de passagier er aan toe is kan hij of zij natuurlijk altijd zelf in een kinderkart of volwassenkart rijden.

Liever zelf in een kart rijden? Voor het karten is de minimale lengte 1.35 meter verplicht. Bij De Voltage zijn er twee verschillende heats: Familieheats, voor kinderen tot 14 jaar inclusief hun ouders- en begeleiders en volwassenheats vanaf 14 jaar.

Zijn er kinderen onder de 14 jaar bij? Dan raden wij aan om telefonisch contact op te nemen met De Voltage.

Basisschool de Vlinder – Schoolfeest

Wij hebben een onbezorgde dag vol vertier voor de kids gehad! Het was genieten, volgend jaar weer!

Judith de Groot – Familiedag

Ideaal voor een familiedag met kleine kinderen! De kids konden heerlijk spelen en wij konden gezellig borrelen en hadden goed zicht op de kids.

Eelco Smith – Gezinsuitje

We hebben naast het spelen in de indoor speeltuin ook een Kinder Escape Room gespeeld. Ontzettend leuk om te doen en de kinderen vonden het te gek!

Jarige Sophie – Kinderfeest

Wij hebben het ontzettend leuk gehad tijdens het kinderfeest van onze dochter. De combinatie tussen de speeltuin en de vele activiteiten maakte het uniek!

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet je zijn om aan deze activiteit deel te nemen?

De bestuurder dient minimaal 18 jaar te zijn. Voor de bijrijder zit geen minimale leeftijd aan gebonden.

//

Wat is de minimale lengte voor deze activiteit?

De bestuurder van de Double kart dient minimaal 1,65 meter te zijn. Voor de bijrijder hanteren wij geen minimale lengte, het is belangrijk dat de bijrijder zelfstandig kan zitten.

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Nee, het is niet dat je standaard met alleen je eigen gezelschap kart. Er kunnen maximaal 16 personen tegelijkertijd deelnemen aan een kartheat. Mocht je met alleen je eigen gezelschap willen rijden dan kun je voor een exclusieve heat kiezen. De kosten hiervan bedragen €240,- per heat, hierbij koop je de 16 plekken op.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Eén kartheat duurt 10 minuten. Indien je meerdere kartheats boekt zitten er tussen deze heats pauzes, het is dus niet zo dat als je 2 kartheats hebt geboekt dat je dan 20 minuten aan een stuk door rijdt.

//

Wat doen jullie aan de veiligheid?

Veiligheid is erg belangrijk bij De Voltage. Naast dat onze kart CE-gekeurd zijn en voldoen aan al de nieuwste veiligheidsvoorzieningen zoals een driepuntsgordel en rolbeugels, ontvang je als rijder een helm, een brandvrije jas (optioneel) en neksteun (optioneel). Tevens krijg je een uitgebreide veiligheidsinstructie en zijn onze ervaren baan Marshalls ten alle tijden aanwezig tijdens jouw heat. Het is één ieder verboden een kart te besturen na zodanig gebruik van alcoholhoudende – en/of verdovende middelen. Tevens is het niet toegestaan om met open schoenen te karten, wij raden het aan om stevige schoenen te dragen. Daarnaast adviseren wij mensen met medische klachten goed te overwegen of het deelnemen aan deze activiteit verantwoord is. Voor deelname aan de activiteiten van De Voltage dient er ook een handtekening door iemand van 18 jaar of ouder voor de algemene voorwaarden waaronder het eigen risico gezet te worden.

//

Kan ik er ook voor kiezen om de kart door een baan Marshall te laten rijden?

Natuurlijk dit is geen enkel probleem, hiervoor hebben wij een Duo kart. Alle informatie hierover kun je vinden op https://www.devoltage.nl/activiteiten/duokarten

//

Let op!

Het is eenieder verboden aan de activiteit karten deel te nemen na zodanig gebruik van alcoholhoudende drank en/of verdovende middelen.